- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
+TUF, azon szárad a paszta.
Én a Glaciator 4870-ekkel szívtam anno. 1. ventije másfél hónap alatt kaputt, cserélték ilyen hiba miatt javítottra, majd azt egy újra, amelyek szintén 1-2 hónap alatt bedöglöttek, szóval csak nálam 4* ugyanaz a hiba fordult elő 3 kártyán. Azért ez teljesítmény.Aztán Sappnire évekig gond nélkül működött, ha a driveres problémákat nem számítjuk, mert az minden amd kártyán ott van.
-
Predatorr
őstag
válasz
tomgabor #103 üzenetére
Arra az égésre, h ország-világ tudtára adja valaki, milyen ügyesen szerel?
Gyártóhoz kell fordulni, magyarok nagy eséllyel nyelik a gart, veled vetetnek újat, ők meg kapnak a gyártótól.
Mcs: célszerű óvatosnak lenni. Ma már sajnos nincs olyan gyártó, amely bármelyik termékében nyugodtan megbízhatnál. Első leégett 5090-ről kiderült, h utángyártott kábel vágta haza, + a tápot is. Mert ugye feltétlenül el kell hinni, h az utángyártott cucc jobb, mint a gyári, vagy jó.oénzt zsebre tenni érte.
Mondjuk a hírek nagy része is ordas kamu/ferdítés. -
Predatorr
őstag
Furcsán rakod össze a gépet. Én mindig beszerelés előtt dugom be a kábelt, hogy lássam, halljam, érezzem is. Nem is égett le soha. Amúgy nálam is FSP az új táp, és igen. Az előző FSP tápnál VGA-hoz mellékelt átalakító könnyen becsúszott és kattant is, úgyhogy én is azt támogatom, hogy ha nincs atx3.x táp, akkor a mellékelt átalakítót használjuk, ha meg van, figyeljünk oda.
-
Predatorr
őstag
Hát engem minden ilyesmi (is) érdekelt. Persze akkor nem kaptunk agysorvasztó telefont, vagy pc-t. Az űrhajóm teljes vezérlőjének megvilágítását magamnak kellett megcsinálnom kapcsolótáblástul
(volt többféle elektromos szerelőkészlet is gyerekeknek, meg barkácsom is kicsi, de igazi eszközökkel), aztán meg a házi diszkóét is (fénycsőgyújtó és társai).
A tananyag meg mindig megragadt, sosem tanultam előre megfontolt szándékkal.
#Régenmindenjobbvót. -
Predatorr
őstag
Hány terméket mondjak, amelyeknél a szabvány ellenére tele a piac hulladékkal? Rögtön itt vannak a töltők és bármilyen kábel. Samsung, Apple sem hibás, ha szar, idegen töltőre rakod az eszközt.
Mcs: Leégett.
Ricsip: Technika. Ha a lakosság közel 100%-a hülye a fizikához, nem a gyártókat kellene szidni, ha képtelenek 2 kábelt összedugni. Főleg, h az USA lakossága bizonyítottan több %-kal kisebb IQ-val bír még hazánkénál is.
Reggie: Pontosan. Ma meg még a játékkészletek is műanyagból készülnek, azt se tanulja meg a gyerek, h fájni fog, ha magára üt vagy magába vág. Aztán felmászik a vonat tetejére hugyozni, mert az milyen menő már. + rollerezők.
Modellvasút tudott csípni.Persze az nem tableten futott.
-
Predatorr
őstag
válasz
Sidorovich #17 üzenetére
Igazából nincs fejlődés, csak nagyobb teljesítmény nagyobb fogyasztással. Egyszerűbb, mint grafikát optimalizálni, no meg nagyobb bevétel.
-
Predatorr
őstag
Inkább a stupid felhasználókban. Lásd még:
“a kipufogó forró”
”ne szárítson állatot a sütőben!”
”elindulás előtt távolítsa el a hővédő lapot”
stb.
Egyik esetben sem az autó, hővédő, mikró, stb. gyártója a hülye.
Elektromos csatlakozás már nem ált. isk. tananyag?Sidorovich: ki venné meg, ha nincs + teljesítmény? 5080 így is hajrakenős.
Csandi: +1, és még le is szabályozható. A 4080-am 180W-on viszi, amit a 2080 250W-on (OC), és még az FPS is többszörös.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest