- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Hagyjuk már a 1650-est, már egy elavult VGA. Ray tracing ma már alap és ezt már IGP-k is tudják. Olyan emberkétöl tudom, akinek van 8700G-je, hogy 780m azonosan vagy kicsivel jobban teljesit, mint a 1650. Itt a cikkben a 890m volt szó különben is. Hogy ne tudnának olyat GPU-t beleintegrálni. (Lásd PS5) Nem ez a gond. Hanem a sávszél és a memória sebbeség. Ez a 2 nagyon bekorlátol. És adott még hozzá a 128 bit memória busz, amivel szintén nem lehet mit kezdeni.
-
Soderes
senior tag
válasz
Dr. Akula #22 üzenetére
Van néhány cím. De ha összehasonlítjuk a jelenlegi állapotot mondjuk 2014-15-el, akkor siralmas a helyzet. És még azt hozzá se tettem, hogy mikor ezeket a stuffokat kiadják még fél kész játékok. Jön utána 1 évig rahedli patch, update, driver update. És a végén már lehet nem is ugyanaz a game lesz. Jelenleg a játékkészítők önmagukat ismételik.
-
Soderes
senior tag
Nézd, nálam az van hogy a sok melóból kifolyólag nekem kimaradtak 2008-től a pc gamek nagy része (Borderlands, Batman Arkham stb.). Ezeket viszont röhögve elviszi a mostani Vega 11 IGP is 1080p maxon.
Plusz én kisebb, indie játékokkal is elkattogok.
Néha videót konvertálok és oda nagyon hasznos a VCN.Emellett nincs zaja és semmit sem fogyaszt. dVGA hibáktól sem kell tartanom.
Ha majd évtizedet lépek játékokban, akkor jöhet izmosabb IGP.
-
Soderes
senior tag
Csak az én nevem beszélhetek, de nekem teljesen megfelelnek.
Amennyit én játszom és a plusz funkciói, amit nagyok is tudnak (hardveres kodolás pl.) azt mind megkapod.
Nekem nem kell a 4K. 1080p tökéletesen megfelel.
Úgy se jönnek már olyan címek újonnan, hogy nagyon kellene dVGA. Azok az idők elmúltak.DaVE-1 : Prüntyögni? Bizonyos kompromisszumok mellett 1080p megy rajta szépen a Starfield.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Acer notebook topic
- Medence topik
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest