- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 5G - ez lenne az ász?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
battag
aktív tag
Megoldás itt: https://www.youtube.com/watch?v=gTNgU_PKNvg
Azért elmehetnek az anyjukba, hogy ezt a lehetőséget ki kellett szedni és arra kényszerítenek, hogy tegyek fel egy sokadik sz@rt a telefonra, hogy vissza lehessen állítani...
-
válasz
Jack Oneill #13 üzenetére
Bevallom nekem a Google képkeresője mindig gagyi működést mutatott, ezért egy karikázós ötlet nem sokat dob ezen...
-
battag
aktív tag
Csak nálam csesződött el a gesztus alapú navigáció? Értsd: Settings->Display->Navigation bar->swype gesture van/volt beállítva, de míg eddig ha a jobb alsó sarokban húztam fel az ujjam, akkor az a visszalépés volt, ha középen akkor a főképernyőre vitt, ha a bal alsó sarokban, akkor pedig az alkalmazásválasztó jött be.
Most akárhol húzom fel mindig a főképernyőre jutok illetve hiába kapcsolom ki a karikázós csodát (Circle to Search) és az Assistant app-ot akkor is ott egy teljesen felesleges szürke csík a képernyő alján
-
janeszgol
félisten
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #13 üzenetére
A Google appot is csak azert hasznalom, mert nelkule a google fordito kamera forditas nem megy.
-
csubííí
senior tag
válasz
Jack Oneill #11 üzenetére
Én nem írtam sehol, hogy értelmetlen frissítés.
Azt írtam, hogy a régi verzióhoz nem kell Chrome.
Én már ezt az új funkciót nem kapom meg, de a régi is szinte ugyanaz. -
-
csubííí
senior tag
Note 10+, One Ui 4.1, Android 12.
Google Chrome sem kell hozzá.
Szintén bármire rákereshető, alább látható, hogy galériából kiválasztott képre is. Akár Samsung böngészővel, vagy azonnal kamera használata közben. Ennél a verziónál nem karikázni kell, hanem területet kell beállítani a képen látott módon. -
janeszgol
félisten
Ez legalább egy értelmes funkció. Van S21 FE-m is, mindenképpen felteszem az update-et.
-
ujvendeg
tag
Az S21 FE-vel egyidőben megkapta az A54 is, egy nem akármekkora, mindjárt 1 GB-os csomaggal.
-
csabai022
tag
A 34 re is megjött ez a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 2024-es augusztusi biztonsági patch mellé csomagolva érkezik a funkció.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest