Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
Pityesz4734 #16 üzenetére
Használtál már Gen 6-ost?
-
pit stop
addikt
Én nagyon sajnálom, hogy így döntöttek
Itthon nem forgalmazták, de a korábbi órám is egy Fossil hybrid volt és most is azt vettem pár hónapja.
Ezek után vehetek normál okosórát mástól kb. -
blueye
veterán
Akkor RIP Michael Kors okosórák is. Ezt sajnálom, nagy örömmel használ(tam)om őket.
-
zdanee
őstag
Őszintén? Good riddance! Az okosóráik olcsón összetákolt ócskaságok voltak, nulla garanciális háttérrel. A Fossil Sport-om az egyetlen olyan tech tulajdonom volt, amit aktívan gyűlöltem, pedig volt nekem netbookom Vistával meg érintő Symbian telóm is. Kevesebb, mint egy év után konkrétan leesett a háta. A Fossil közölte, hogy ők ugyan nem javítanak semmilyen okosórát, ragasszam vissza, ha akarom. Amíg működött addig is lassú, felforrósodó, pillanatok alatt lemerülő, bugos ócskavas volt. A szíj ért belőle a legtöbbet. Az az ember vagyok, akinek megvan még a 15 évvel ezelőtti laptopja is az eredeti dobozában, letörölgetve, gyári állapotra visszaállítva, de ezt a vackot a Fossil válasza után a dobozával együtt vittem ki a hulladékudvarba és csaptam izomból az elektronikai hulladékok közé. Nőne köröm az összes Fossil executive fa52ára!
-
-
Azie
őstag
Kár, mert a hibrid kínálat egyre szűkül. Nincs mindenkinek szüksége arra, hogy minden szívdobbanását kövessék, viszont 1-2 funkció, amit tudnak ezek a hibridek nagyon is hasznos - kiegészítve a féléves üzemidővel és megfelelő, óraszeráűdizájnnal. Én imádom a hibridemet már 4 éve.
-
ronczoli
csendes tag
Annyira nem kár érte.. mikor megláttam a cikket, megijedtem, hogy a rendes órákat hagyja abba, azt azért sajnáltam volna
-
Tuomas
addikt
Akkor Fossília lett belőle?
-
Haszon alig. Úgyis cimkézett csupán más gyártót. Nulla innováció.
Nem kár érte. Sőt! Tucatjával lehetne követni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A decemberi pletykákat most a hivatalos közlemény erősíti meg. A Fossil befejezte az okosóra gyártást.
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest