Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz Pityesz4734 #16 üzenetére
Használtál már Gen 6-ost?
-
pit stop
addikt
Én nagyon sajnálom, hogy így döntöttek
Itthon nem forgalmazták, de a korábbi órám is egy Fossil hybrid volt és most is azt vettem pár hónapja.
Ezek után vehetek normál okosórát mástól kb.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
blueye
veterán
Akkor RIP Michael Kors okosórák is. Ezt sajnálom, nagy örömmel használ(tam)om őket.
-
zdanee
őstag
Őszintén? Good riddance! Az okosóráik olcsón összetákolt ócskaságok voltak, nulla garanciális háttérrel. A Fossil Sport-om az egyetlen olyan tech tulajdonom volt, amit aktívan gyűlöltem, pedig volt nekem netbookom Vistával meg érintő Symbian telóm is. Kevesebb, mint egy év után konkrétan leesett a háta. A Fossil közölte, hogy ők ugyan nem javítanak semmilyen okosórát, ragasszam vissza, ha akarom. Amíg működött addig is lassú, felforrósodó, pillanatok alatt lemerülő, bugos ócskavas volt. A szíj ért belőle a legtöbbet. Az az ember vagyok, akinek megvan még a 15 évvel ezelőtti laptopja is az eredeti dobozában, letörölgetve, gyári állapotra visszaállítva, de ezt a vackot a Fossil válasza után a dobozával együtt vittem ki a hulladékudvarba és csaptam izomból az elektronikai hulladékok közé. Nőne köröm az összes Fossil executive fa52ára!
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Azie
őstag
Kár, mert a hibrid kínálat egyre szűkül. Nincs mindenkinek szüksége arra, hogy minden szívdobbanását kövessék, viszont 1-2 funkció, amit tudnak ezek a hibridek nagyon is hasznos - kiegészítve a féléves üzemidővel és megfelelő, óraszeráűdizájnnal. Én imádom a hibridemet már 4 éve.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
ronczoli
csendes tag
Annyira nem kár érte.. mikor megláttam a cikket, megijedtem, hogy a rendes órákat hagyja abba, azt azért sajnáltam volna
-
Tuomas
addikt
Akkor Fossília lett belőle?
We were here
-
nagyúr
Haszon alig. Úgyis cimkézett csupán más gyártót. Nulla innováció.
Nem kár érte. Sőt! Tucatjával lehetne követni.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest