Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Őszintén? Good riddance! Az okosóráik olcsón összetákolt ócskaságok voltak, nulla garanciális háttérrel. A Fossil Sport-om az egyetlen olyan tech tulajdonom volt, amit aktívan gyűlöltem, pedig volt nekem netbookom Vistával meg érintő Symbian telóm is. Kevesebb, mint egy év után konkrétan leesett a háta. A Fossil közölte, hogy ők ugyan nem javítanak semmilyen okosórát, ragasszam vissza, ha akarom. Amíg működött addig is lassú, felforrósodó, pillanatok alatt lemerülő, bugos ócskavas volt. A szíj ért belőle a legtöbbet. Az az ember vagyok, akinek megvan még a 15 évvel ezelőtti laptopja is az eredeti dobozában, letörölgetve, gyári állapotra visszaállítva, de ezt a vackot a Fossil válasza után a dobozával együtt vittem ki a hulladékudvarba és csaptam izomból az elektronikai hulladékok közé. Nőne köröm az összes Fossil executive fa52ára!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest