Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #148191 üzenetére
mind a 3 ellenfél csapatban van játékos, aki egymagában többet ér, mint a teljes magyar keret... sőt ha a legértékesebb Szoboszlait beleszámítanánk, majdnem úgy is többet érne
asszem mindhárom ilyen 800millió euró körül mozog, a magyar keret meg tán Szoboszlaival volt 80?
megnézem most tm-en:
magyar válogatott 75milla (legdrágábbak: Gula 13, Willi 16, Sallai 13, Szalai 7)
német: 936milla (Kimmich 90, Havertz+Goretzka+Gnabry 70-70-70, Werner 65, Sané 60)
portugál: 872milla (Fernandes 90, Felix 80, Dias 75, Silva 70... és CR7+Jota 45-ön áll)
francia: 1milliárd fölött kicsivel (Mbappé 160LOL, Varane 70, Coman 65, Griezmann+Koundé+Pogba 60, Kanté)...és nem is említettem akkor minden nagyobb nevet
reálisan mit is várunk el? én igazából csak tisztes helytállást... ha egy x-et ki tudunk hozni meg zakó nélkül megússzuk a többi meccset, már elégedett leszek... ilyen 3-1 / 4-2 meg hasonló eredmények legyenek, ne kapjunk 6-7 gólokat... ha már ezt teljesítjük, szerintem jók vagyunk... (amikor a bayern zakót mért a barcára nyáron, vagy 2014ben a német válogatott kitömte a brazilokat, szerintem nem lehet egy rossz szavunk se, ha rendes játékot játszva 4-2-re kikapunk mondjuk a franciáktól...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Energiaital topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest