- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Eriksen nem kezd.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ma dupla monitoros meccsnézés lesz.
Hajrá angolok!
-
NyxNyxNyx
addikt
Fellaini > Lukaku
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #114902 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
simondr #114884 üzenetére
Azért valahogy mégiscsak tavaly előtt 20-as xg-re rúgott 29 gólt és tavaly 27-es xg-re lőtt 30-at. A statisztikán is érződik a formaesése a sérülése után. Az utóbbi pár meccsen viszont úgy tűnik előbújt a régi Kane. Auba például tavaly 26 körüli xg-re rúgott 23-at, előtte meg nagyjából tartotta az 1:1 arányt.
Tegnap 1 igazi ziccerre emlékszem amit kihagyott, a többinél jól csinálta, csak Kepa jól védett a második gól után.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #114875 üzenetére
Olyan hú de nagy igazolásokra meg nincsen szükség. Kéne egy klasszis balhátvéd, meg egy ember Dembele helyett és kész. Meg most majd pótolni kell Toby-t ha elmegy. A keret mélysége teljesen jó. Nem sok csapatnál ülnek ilyen emberek a padon, mint Lamela, vagy Moura.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #114875 üzenetére
Jól állunk, csak az a rohadt City ne lenne.
De amúgy a Pool sem játszott annyira jól ebben a szezonban, nem? És mégis megdöntötték a saját rekordjukat. Nem tudom mi lett a PL alsó- és középházzal. Olyan kevesen próbálkoznak úgy igazán megverni a top6 csapatait. Most tényleg úgy érzem, hogy a spanyol középház erősebb lehet, de mindenképpen motiváltabbak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #114852 üzenetére
Most állt össze a szezonban először az Alli Eriksen Son Kane négyes, élvezet volt nézni. Sissoko meg most már irónia nélkül egy
kibaszottjó focista. Így azért már kicsit optimistábban állok a BL elé.Azért az a Chelsea védelem és középpálya elég WTF volt. Son gólja nem biztos, hogy megtörténhetett volna az utóbbi 10 év akármelyik Chelsea-jével. Már vagy harmincszor visszanéztem, imádom.
-
NyxNyxNyx
addikt
Kaphatott volna a Chelsea egy 11-est, de a Tottenhamnek sokkal több helyzete volt eddig. Kepa azért kompenzált pár szép védéssel.
Egész szezonban nem játszott ilyen jól a Spurs. Csak maradjon is így.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #114776 üzenetére
Ja csak azért kérdezem, mert ha a Pool úgy van vele, hogy egy játékosát elengedné mondjuk 70 millióért, és azt a Barca meg is ajánlja, akkor a Pool azt elfogadná és kész, mintha nem is lett volna szerződés. Ha meg kevesli az ajánlott pénzt a Pool, akkor csak simán nem fogadják el.
Tehát ez inkább csak ilyen kis odaszúrás.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #114769 üzenetére
Ennek amúgy van valami értelme a gyakorlatban, vagy csak jelzés értékű?
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #114645 üzenetére
Ja, a Spurs ellen is majdnem visszahozták. Nekünk is szerencsénk volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Everton nagyon ügyesen levédekezte a Chelsea-t, első félidőt láttam, ott még talán jobbak is voltak. Arsenal meccsen mi volt? Jobb statisztikája van a Wolvesnak
szerk.: Ja most látom, egyszerre volt a Manchestery derbyvel, szóval gondolom nem sokan néztétek.
-
NyxNyxNyx
addikt
Szegény Palace-t az utólsó 6 mérkőzésen 1-0-ra verte a Spurs.
Még mindig nem értem, hogy nyerünk ennyi sérülttel és ilyen szar játékkal, de örülök. Sissoko és Foyth MotM.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem értem hogy lett ekkora fos a Tottenham. Értem én, hogy nyáron nem tudtak pihenni, mert a VB-n sokat játszottak, de ezt a szintet erre már nem lehet fogni? Davies mit keres ebben a csapatban? West Ham-ben elférne talán.
-
NyxNyxNyx
addikt
Teljesen elfelejtettem, hogy ma szombat van, ezért csak a Spurs meccs második félidejét láttam. Pedig jó meccs lehetett ez az Arsenal - Pool.
Az az 1 félidő is majdnem szívrohamot okozott. Foyth 2 tizenegyest adott a Wolves-nak és majdnem feljöttek 3-0-ról. Még 2-0-nál egy szabályos gólt is elvettek tőlük.Klopp nyilatkozata: Arsenal is in a very good moment. It was a pretty open game. Second half we changed formation which helped us. Arsenal played pretty much all their strikers. I was waiting for Van Persie and Bergkamp
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #114313 üzenetére
"A PSG mínusza 2018 millió euró volt"
Szép kis elírás.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát nem tudom mikor találkozunk legközelebb egy ilyen sok hibával játszó City ellen.
-
NyxNyxNyx
addikt
A régi szép időket idézik az odds-ok a mai Tottenham - City meccsre.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Motion_Blur #114206 üzenetére
Hát ja, de Benzema akkor is itt lenne.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Motion_Blur #114203 üzenetére
Tavaly azért amikor nem volt Ronaldo, akkor is bőven jobbak voltak ennél. Szerintem vele is szenvednének.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Megőrjítenek a bein spotos kommentátorok. Ray Hudson vicces, ha egy gól összefogalaló erejéig hallgatod, de 90 percen keresztül élvezhetetlen. Phil Schoen meg azzal az idióta amerikai "akcentusával" nem hogy nem növeli a meccs izgalmát, hanem teljesen unalmas lesz tőle...
Ennél még Rósa Dénest is szívesebben hallgatnám.
-
NyxNyxNyx
addikt
The Art of Team Goals. Kis videócska Redditről.
-
NyxNyxNyx
addikt
bazdmeg ezek lefizették a bírót tényleg ... De lehet csak egy idióta, most a PSV ellen fújt egyértelműt.
-
NyxNyxNyx
addikt
????????????? milyen les????????
Dembele is mire kapott sárgát? -
NyxNyxNyx
addikt
Sissoko egész jól játszik.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én nagyon megnéznék egy Messi Kane Mbappe triót. Meg egy Kante Modric középpályát.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tibiajax #113879 üzenetére
Én még fiatal és bolondos koromban is megmondtam, hogy Modric az Isten.
Semmi elfogultság, csak a tények.
Amúgy meg, ha nem azok közül választasz, akiket sokszor láttál játszani, akkor meg azt csinálod, mint a FIFA az év csapatánál. "Ennek jól csengő neve van, 3 éve nem láttam játszani, de nagy csapatban játszik és nyert is valamit, őt választom."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BenHans #113871 üzenetére
Más is játszik persze, csak én nyilván azokat nem látom, szóval honnan tudhatnám. Őszinte kérdés volt.
És köszi, tökéletes választ kaptam.
Marcos Alonso amúgy nem kb Marcelo mennyiségben mozog elől?
Deathadder:
+1
Még rosszabbá teszi, hogy hiába költöttél el tízezreket packok-ra, hogy jó játékosaid lehessenek, ha aztán következő évben már nem használhatod őket. Legnagyobb lehúzás az a játék. És nem azért mondom, mert borzalmas vagyok benne. -
NyxNyxNyx
addikt
Winks milyen volt? Nagy reménységem, imádom a srácot.
-
NyxNyxNyx
addikt
Azért így a PL tabella elég jól néz ki. Köszi Mahrez (Na nem mintha sokat változtatna a Spurs bajnoki esélyein )
-
NyxNyxNyx
addikt
Fú de gyenge volt ez a mai teljesítmény is. Nem értem, hogy mit keresünk a top4-ben idén.
-
NyxNyxNyx
addikt
Miért ismétlést ad a Splíer 4 órakor?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
hobizoli #113527 üzenetére
Mert ilyen még sosem történt a történelemben, hogy egy feltüzelt gyengébb csapat jó teljesítményt mutatva megszorongatta az erős csapatot. Nem tudom, hogy most trollkodsz-e (meg úgy általában, hogy az accountod csak trollkodásra van, vagy ezek tényleg a gondolataid, amiket leírsz).
Meg a Real-t sem verte el a CSZKA a héten.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #113472 üzenetére
Most volt az első meccse sérülése óta, de ez inkább mentális dolog nála. Néha képes ilyenekre, általában a City ellen szokott megkattanni.
De azért amikor nem játszik, mindig rájövök mennyire jó kapus ő ezektől függetlenül.
-
NyxNyxNyx
addikt
A tegnapi meccsről csak annyit, hogy nem olyan nagy szégyen ez, ez a keret Eriksen és Dembele nélkül ennyire képes. 0 szervezettség, csak rohangáltak össze-vissza, azt sem tudták, hogy hol vannak. Wanyama - WInks középpálya még működhetett volna is, ha játszottak volna együtt a szezonban akár egy meccse erejéig is, és nem a Barca lett volna az ellenfél.
A hajtás megvolt, volt pár egészen tetszetős támadás is, ezért nem vagyok annyira szomorú, de ezeket a balfaszságokat el kellene felejteni, ami az első és utolsó gólnál történt. Azok nélkül is rohadt nehéz lett volna egy ilyen bizonyítási vággyal feltüzelt jól játszó Barca ellen. Nagyon szép volt a második és harmadik góljuk, nem tudok rá mit mondani. Még szerencsénk is volt a végeredményt nézve.
Amit jobban sajnálok még mindig, hogy a gagyi inter ellen nem sikerült legalább egy pontot szerezni. Elég nagy szarban vagyunk.
Ami még pozitív, hogy Kane egyre jobb formában, már egy csatárra emlékeztet hosszú idők óta.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ZavaBalazs #113392 üzenetére
A Bayern kifizetne egy védőért 50+ milliót?
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerdán a Barca ellen nem lesz Alli és Eriksen és Aurier sem, Lloris is kérdéses, és még 2 játékost lecseréltek félidőben a hétvégén. A motivációval így gondolom nem lesz probléma, de azért ez elég nagy szívás. X-nek már örülnék annak ellenére, hogy a Barca is döcögősen kezdett.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BenHans #113145 üzenetére
Igen erről volt már szó. A PL színvilága is sokkal szebb. Nem tudom, hogy felturbózták-e a színeket, vagy Angliában alapból zöldebb a fű, de érdemes lenne a többi bajnokságnak is csinálni ezzel valamit.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #112926 üzenetére
34-es szorzó volt a Huddelsfieldre bet365-ön. Ahogy a Fulham-re is. A Newcastle-re 26-os.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ringman #112902 üzenetére
most meg borjával is gólt akarsz lövetni?
Jó lesz az az X.
íjj bazdmeg miért kell midnig izgulósra hagyni a végét??? hihetetlen bazdmeg, még ennél a balfasz internél is balfaszabbak vagyunk
Lloris nélkül a védelem azt sem tudja hol van, Vorm nem egy vezető típus az biztos.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ugyanaz a tompaság mint eddig minden meccsen a szezonban..
-
NyxNyxNyx
addikt
Elég bika meccsek vannak ma.
-
NyxNyxNyx
addikt
Kíváncsian várom Alli nélkül mire lesz képes a Spurs. Dembele Winks Dier középpályát még nem is láttam együtt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #112481 üzenetére
Megérdemelték. Kemény matchup a Watford ezzel a bíróval meg mindenképpen, mert szereti hagyni a kemény játékot. Dembele borzalmas volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tibiajax #112347 üzenetére
Főleg, hogy mindkettő inter meccs egy "6 pontos" rangadó után lesz a Spurs-nek. Nagyon izgalmas csoport lett én örülök neki. Rég láttam már Inter meccset, fogalmam sincs milyen szint.
Rég voltak ilyen jó csoportok, kár azért a trágya meme csoportért.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát könnyebb a csoport mint tavaly, ez legalább pozitív
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
omfgk #112185 üzenetére
Semmi értelme nem volt annak amit a vezetőség csinált. Lyukak vannak a keretben, ami Mou hibája is, de ha meg nem bíztak benne annyira, hogy pénzt adjanak a kezébe, hogy ezeket befoltozza, akkor miért nem rúgták ki? Helyette talán még hosszabbítottak is vele. Semmi értelme ennek így.
-
NyxNyxNyx
addikt
"tall for no reason FC back at it again"
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem vagyok ehhez hozzászokva a MU ellen. Ma nem játszott jól a csapat, a MU-nak simán vezetnie kellett volna az első félidőben, de elbaszták. Fordítva szokott ez lenni. De azért jó érzés.
Moura 25 millióért hatalmas igazolás volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Fú, de szarok vagyunk..
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ma egy ikszet legalább össze kéne hozni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #112107 üzenetére
Elvileg Rómában 1 ilyenből sem kapott gólt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bagyulajuve #112088 üzenetére
melyik meccsen?
-
NyxNyxNyx
addikt
Múltkori meccs után már bepánikoltam, hogy a City soha nem fog pontokat veszíteni, ezt most így jó volt látni.
-
NyxNyxNyx
addikt
A PSG megvette az LGD-t (kínai e-sport csapat), vagy csak a nevében szponzorálja?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest