Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #55055 üzenetére
Már megint képzelődsz, de az is lehet, hogy ez már uszítás, és olyan dolgokat látsz bele, amik ott sincsenek..
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #54952 üzenetére
Azzal még azt se...
-
Enzolord
addikt
válasz
Integra #54339 üzenetére
Klopp Interjú
Csak Neked, mert Te érted.. Majd egy kivonatot azért írjál ide, hogy pontosan mi volt... -
Enzolord
addikt
Na helóóósrácok ,most értem haza lagziból, de iszok, ahogy kell, és most láttam, hogy abba a Reálba, ahol a legjobbak vannak, még egy kib*szott Young is beférne, ha kellenek a gólok... Az élmény megfizethetetlen...
Az élet csodaszép... -
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #54100 üzenetére
Idén nem fognak találkozni, az biztos...
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #54004 üzenetére
Én is ezen filóztam, hogy milyen burkolt Önimádat folyik itt...
-
Enzolord
addikt
Még Messi helyére kell igazolni valakit, ha megy hűsölni adócsalás miatt...
-
Enzolord
addikt
-
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #53839 üzenetére
Ezért írtam, hogy ismét...
De azóta azt is olvastam, hogy 2 csereüzletet akar még LVG, Hummelsért Kagawa + zsé meg Vermaelenért Nani + zsé...
Írnak már mindent... -
Enzolord
addikt
Elvileg ismét megegyezett Vidal a United-del... Nem először A nyáron.. 47m font, heeti 200k fizu..
Kíváncsi leszek.... -
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #53817 üzenetére
Ez már nem komoly, hanem nonszensz... Ezért idegesít, sok pénzéhes ** csapat elvárja, hogy túlfizesd az ő játékosát, azután hisztiznek, hogy nekik miért ilyen drágán adják....
-
Enzolord
addikt
válasz
homeless09 #53815 üzenetére
Elmennek a píííbe... Max 35-40 és helló... Meg vannak teljesen hülyülve a foci világában..
De kíváncsi leszek, hogyan fogja megoldani a PSG Gyí Mária szerződtetését... -
Enzolord
addikt
Na, a Spurs is kezdi lerabolni a Sotont, ott állnak majd egy rakat pénzzel, és ki fognak esni mint a *****
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #53548 üzenetére
Biztos talált benne képet..:
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #53522 üzenetére
Az a baj, hogy rengeteg a mutyi, és nem oda öntik ezt a rengeteg lóvét, ahova igazán kellene.. Utánpótlás-nevelést kellene megreformálni, idehívni olyan szakembereket, aki nem valakinek a valakije, és akkor talán, talán lenne értelme, és nem csak egy feneketlen kútba szórnák azt a töménytelen mennyiségű lóvét...
-
Enzolord
addikt
válasz
Integra #53516 üzenetére
Idióták...
Én fociőrült vagyok, nézem az MB1-et rendszeresen, igaz, szinte csak a Fradi meccseket, de az, hogy egy 2000 fős településen felhúznak egy pancsoló arénát, vagy az ,hogy az MTK, akinek jó ha van 500 szurkolója, kap több milliárd FT-ot egy 6500 fős arénára, míg azokból a sportágakból, amire tényleg büszkék lehetünk, és azt mondhatjuk, hogy igen b*zd meg, Magyarok vagyunk, a királyok vízilabdába, esetleg kéziben vagy úszásban, onnan meg elveszünk, ez milyen köcsög meló már? Emlékezzünk vissza Nagy Lacinak a kirohanására.. És még ebből is el akarnak venni? Gyökerek..(#53519) szentes711 most állítólag Vidalt szeretnétek megszerezni...
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #53482 üzenetére
Ezt akartam mondani.. Mostantól Mourfeusz napszemcsóban fogja tolni, meg hosszú bőrkabátban, Diego Costa meg az ügynök azzal a fejjel..
-
Enzolord
addikt
Nocsak.. Conte a PSG kispadján... Mióta számít a PSG az olasz válogatottnak?
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #53364 üzenetére
Nem tudja, hogy már nem a Milánnál van?
Ezek a legrosszabb sérülések, alapozás elején kidőlsz, és mire utúl éred magad, karácsony... -
Enzolord
addikt
válasz
bandus #53354 üzenetére
Azért kötne ekkora szerződéseket, hogy ne legyen az, hog elmegy valaki 2-3 év után, mert nem hosszabbít, mert valaki ígér neki aláírási pénzt, és leketyegteti inkább a szerződést, vagy marad egy év, és a klub kényszerhelyzetbe kerül ezzel, hogy vagy eladja nyomott áron, lásd pl Kroos, vagy megfy ingyen..
-
Enzolord
addikt
Morata 50 napra off... Jól kezdődik Neki is az olasz kaland...
-
Enzolord
addikt
Nem akarom Perez bácsi szavait ismét felhozni, mert megint rám sütik, hogy nem kedvelem a Madridot (persze hogy nem...
de ahhoz képest, hogy már náluk van mindenki, a legjobbak, csak sikerült elkölteni megint 100m fölött eddig...
-
Enzolord
addikt
Az ,hogy a Reált a királyi család is nyomja, csak egy dolog, attól még az legális... Én nem ez miatt nem kedvelem őket, de ez nem ugyan az, mint a PSG egyik zsebből a másikba rakó tulaja.. A ciki is uaz a kategória, arab befektető, alvállalat tolja bele a lóvét ilyen olyan marketingjog címszóval, de nem egy cégtől kap ennyi lét, ennek ellenére ez is gusztustalan.. Viszont a MU és aZ aDIDAS KÖZÖTT KÖTÖTT mez szerződés tisztán piaci, tekintve hogy nincs átfedés a tulajok közt.. A Bayern a Bundásliga krémjét igazolja le többnyire, de gazdaságilag toronymagasan a legegészségesebb struktúrával rendelkezik..
-
Enzolord
addikt
Ja, kicsi F1-Foci kombó.. Gyökér Fifa letiltotta Rosberg VB festéses sisakját...
Ekkora gyökereket.. NSO cikk -
-
Enzolord
addikt
válasz
Integra #52994 üzenetére
Ezek eltakarodni?
Ülnek a húsos fazék mellett, és magasról sz*rnak rá, hogy nekünk ezt a posványt, ezt a shitkupacot kell bámulnunk, éd inkább hoznak egy külföldit, hogy na majd ő, és mi (én, nagy naívságról téve tanúbizonyságot) elkezdek reménykedni, hogy na majd most... És sosem.. Amikor utoljára volt Magyar Nemzeti Tizenegy, még 4 éves voltam, és azóta semmi... Egy pót selejtező a Jugók ellen, de azt jobb is elfelejteni..
-
Enzolord
addikt
válasz
homeless09 #52892 üzenetére
ÉS ebből csak a Barca Nike-s...
-
Enzolord
addikt
válasz
Tibiajax #52330 üzenetére
Nem nagyon van olyan a piacon, akit nem boronáltak össze a United-dal..
(#52332) DeathAdder Lókukit hiedelmek.. Tavaly valóban nem jöttek, mert egy Moyesért ki menne?
Most van egy olyan edző, aki már bizonyított, lehet utálni, ennek ellenére sokkal nagyobb tekintélye van, így a sztárok is jönni fognak, hiába nincs bl idén.. -
Enzolord
addikt
válasz
BobChemistry #52217 üzenetére
Esetleg a Lionsportban, bár ott nem olcsók a cuccok, de van minden...
A Keleti és a Blaha közt van.. -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #52182 üzenetére
ki az a tete??
-
Enzolord
addikt
válasz
Integra #51974 üzenetére
De a nyomorék b*dös gyökér k*csögök ezzel megspórolják a scout díjat, biztos a könyvelőjük kiszámolta, hogy így jobban megéri...
Azt nem tudom, hogy Platáni meddig néz félre, és nem takarítja ki a csába ezt az olajos csürhét..
Így a napi meló végére kicsit kezd elgurulni a bogyó.. -
Enzolord
addikt
Yeeeeeeeeeeeehaaaa
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest