- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz
bagyulajuve #116688 üzenetére
Ugye tudod, hogy Pipita kérte, hogy mehessen mert Sarrival szeretne egyutt dolgozni megint? Nyáron is ment volna csak akkor nem kellett a chelseanek. Ugynézki Morataval akarják a balhét elvinni, majd kiderul ő volt e mindennek az oka.
Azért 36millió elég sok egy komoly mentális problémákkal bajlodó játékosért. -
válasz
bagyulajuve #116688 üzenetére
Ki kell fizetni, de lehet, hogy akkor még bőségesebbnek tűnt a bankszámla, amikor aláírták, jobb európai kupaszerepléssel számoltak, mint plusz bevétel.
-
válasz
bagyulajuve #116679 üzenetére
1. Paquetá előszerződéssel jött, már sokkal hamarabb megvették.
2. A két játékos fizetése valószínűleg együttvéve sincs annyi, mint Higanynak egyedül. -
máyköl
veterán
válasz
bagyulajuve #116671 üzenetére
Akkor bocsánat, a legutóbbi 6 gólját néztem meg a Genoában, abból 4 tizenegyes volt.
-
válasz
bagyulajuve #116643 üzenetére
Sosem volt százas agyilag.
Sok összetűzése volt már csapattársakkal, edzőkkel. Száműzték a válogatottból is. Valószínűleg emiatt nem tudott igazán nagy karriert csinálni.
-
Richard!
addikt
válasz
bagyulajuve #116639 üzenetére
Ő az
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bagyulajuve #116618 üzenetére
Nagyon tudom őket sajnálni. Örülhetnek, hogy 11 emberrel és kapott tizenegyes nélkül végigtolták a meccset. Remélem kiesnek.
-
válasz
bagyulajuve #116608 üzenetére
Spíler? Akkor Rabócki Balázs
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #116541 üzenetére
de Juve meccset még nem sikerült átélnem helyszínen
itt van pedig eg köpésre torino.. nem kerül olyan sokba átugrani. Milánóból basszus -sose felejtem el- este 6kor (már sötét volt) még busszal mentünk kifele a reptérre, valami fél 8körül voltunk a levegőben, 9után nem sokkal meg már a gellért-hegy mellett a hegyalja úton sétáltunk felefelé gyalog a lakáshoz.nem téma..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #116536 üzenetére
atletico-juventus meccsen kinek drukkolnál?
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #116505 üzenetére
így átgondolva tényleg inkább a közvetlen riválistól való igazolás ami gyakrabb (pl Szczęsny) + a fiatal tehetségek elhappolása a vetélytársak elől, pl bernardeschi, dybala, (schick végül az orvosi miatt nem nálatok kötött ki)
pjanicson és higanyon (mondjuk ez sem kis dolog) kívül Szczęsny is rómás alapemberként ment hozzátok. (meg neto és perin kisebb csapatból ingyen inkább a juve-padra) - a grande moggi érát most hagyom inkább.
+ sokan vannak, aki a róma/inter/milan/juve négyessel szóbahoznak - mondjuk ez érthető, hogy miért így történik.
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #116502 üzenetére
ha olaszországba menne, akkor már csak azért is megveszitek, hogy másnak ne legyen jó, a bayern-iskola szerint eljárva.
-
itouchfan
senior tag
válasz
bagyulajuve #116471 üzenetére
Pont most írtam haveromnak, hogy zseni a srác. Ahogy a 3-4.perc körül beforgatta a 2 milan védőt egy beadás előtt, imádtam
-
itouchfan
senior tag
válasz
bagyulajuve #116469 üzenetére
Egyelőre egész nézhető
forza Juve!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #116466 üzenetére
fix 1, van rajta mit nézni?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #116446 üzenetére
Ott voltunk elől Sosával és mondjuk kettő középpályás csatlakozott a támadáshoz....hátra néztem és láttam, hogy a többi középpályás a védőinkkel a mi térfelünkön állnak és néznek. Egy hatalmas terület van közöttünk amely teljesen halott. Ez megöl engem és megöli a csapatot.
Nagyjából ez volt Bergkamp véleménye Bagnoli taktikájáról. Az edzőt végül 1994 Februárjában kirúgtak, a helyét Mariano vette át, akivel megnyertük ugyan az UEFA kupát, viszont a bajnokságban végül egyetlen pontot múlt, hogy nem estünk ki.
A következő szezon végen Bergkamp megkérte az ügynökét, hogy tálalja fel Massimo Morattinak, hogy vagy ő vagy az akkori edző Bianchi maradjon. Az új elnök az edzőt választotta, hogy ezáltal Bergkamp aláírjon az Arsenalhoz és Wengerrel forradalmat csináljon a Premier League-ben.
-
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #116394 üzenetére
Föláldozható az a BL oltárán.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve #116394 üzenetére
Na, az azért már erős lenne.
Bírom ezt a spíleres meccs szünetet: 10 perc reklám, 2 perc összefoglaló, 3 perc stúdió beszélgetés, abból 2 a tweeteknek.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #115901 üzenetére
Az bizony. Jó lenne valami egyértelmű szabály, amihez aztán tartanák magukat a bírók.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
bagyulajuve #115899 üzenetére
Mert be akarta fújni. Ezt nem lehet máshogy magyarázni.
-
válasz
bagyulajuve #115719 üzenetére
Abszolút top edző volt egykoron, de beleőrült.
A top edzők egyike sem százas az esetek nagy többségében, ettől előbb-utóbb be lehet sokallni.Azt amit Guardiola csinál sem tudom, hogy meddig lehet bírni. Megszállott munkamániás az ember, és ezt a játékosaitól, a stábtól is maximálisan elvárja, mindenek felett. Az is jó lehetett amikor egy nagyarányú győzelem után a fiatal Kimmichez odament a pályára és úgy leosztotta hogy a fal adta a másikat, vagy múltkor amikor 4-0 után a sajttájon beleállt a csapatba, hogy mennyire nem elégedett, és ezek csak azok amik kifelé látszanak.
-
válasz
bagyulajuve #115468 üzenetére
Előtte is már fütyülték, mert a kis köcsög a meccs előtt beszólt nekik
-
simondr
senior tag
válasz
bagyulajuve #115449 üzenetére
Lehet hogy én látom rosszul, de mind a ketten nyert helyzetből buktak el... Nápolynak 1! gól kellett volna és akkor a Poolon a kényszer hogy 3-at rúgjanak különben kiesnek.
Internek pedig egy nem túl acélos PSV-t kellett volna lenyomnia, erre a meccs felét 1 gólos hátrányban játszották le...A BL beárazta a Seria A-t?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
bagyulajuve #115366 üzenetére
Nekem erről ez a Rio interjú jutott eszembe:
1:47 től indul. "This guy...He is a Magician. He is the best player I have ever played against."- Rio Ferdinand.
Szerintem Messi minden ligában dominálna. Egyszerűen alkalmazkodna. Jobban mondva a csapatoknak kellene alkalmazkodniuk hozzá.
Én ezt a három kibeszélt zsenit három kategoriába sorolnám:
Neymar - Azért ad neked kötényt mert megakarja mutatni mennyire jó. De utána lehet elveszíti a labdát és úgy tűnik ez nem is érdekli. A lényeg, hogy megvolt az ellenfél alázva. Általában 1-1 egyzik, így próbál érvényesülni. Facebook-Instagram sztár. Persze, hogy zseni, de a tékozló fiú.
Ronaldinho- Egy ösztönös zseni. De lélelkben egy bohém kisgyerek. Kb hülyét csinál belőled mert mindent tud, kötény, boka törő mozdulatok, esernyő csel amit akarsz. De hajlamos, hogy elmerül ebben az öröm fociban. Játszik mert ez szerez neki örömet és nem elég céltudatos. Szórakozott Zseni
Messi - Szintén ösztönös zseni, de mindenféle felesleges mozdulat nélkül ( ahogy írták előttem is). Ami Ronyból hiányzik (céltudatosság) az nála abszolút megvan. Átmegy az ellenfeleken, nem megalázni akar hanem legyőzni. Ha egy passzal éri ezt el akkor azt választja, ha kötényt kell adnia akkor az jön, vagy egy gyors irányváltoztatás. Neki nem számít. És nálam ezért a legjobb mindhárom közül. Ilyesztő a srác. Mert bizonytalanná tesz. Nem tudod mit fog csinálni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #115366 üzenetére
előbb megy mbappé a juventusba, mint messi a besztlígbe..
-
hobizoli
nagyúr
válasz
bagyulajuve #115355 üzenetére
CR7 helyett?
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #115296 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #115328 üzenetére
nekem ez többet ér hidd el, mint a 200ból egy 1-0ás juve-diadal...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #115279 üzenetére
akarom mondani 4-3
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #115163 üzenetére
érdemi erősítés candrevához képest.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #115081 üzenetére
ne csináld már, h izgulsz......
-
gyuromoj
veterán
válasz
bagyulajuve #115034 üzenetére
Biztos jó hangulat lesz, lehet belenézek majd.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
bagyulajuve #115005 üzenetére
passz, de lényeg a lényeg, a jobb lába megbicsaklott, amikor földet ért, abban esett el, utána volt kontakt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #114976 üzenetére
nem, rohadt szarul aludtam, álmatlanul forgolódtam..
édes, aranyos, drága kicsi Juventus, egyem meg a kis szivét.. ártatlan, még a focitól távolabbi emberek számára egy rém szimpatikus kis csapat, tényleg
aranyos hátvédsora? bonucci, aki egy áldott jó lélek, a szurkolók hűséges példaképe, drága kesztyűs kezű tanár Chiellinivel, finom, visszafogott Douglas Costa, aki egy lénynek nem tudna ártani, milliók példaképe, hozzá képes egy gary neville egy vadorzó állat.. kedves középpályássora egy Pljanics vagy egy klasszis Khedirával, a virgonc aranyos, végletekig rokonszenves Mattuidivel, elöl a gyámoltalan de mégis oly szimpatikus Christiánóval? azt sem értem, hogy lehet egyáltalán valaki nem-juvés
hála a jó égnek, a bajnokságban is szerencséjük van, bl-ben is klasszis teljesítménnyel fociznak le mindenkit, mosnak le a pályáról bárkit, öröm nézni ezt az önfeledt társaságot -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #114954 üzenetére
istenem, fogok tudni aludni......
én rám már rámszóltak, h ne reszkessek már annyira, hát csak összejön az az 1 gól a juventusnak
én meg ott sírtam egész meccs alatt -
simondr
senior tag
válasz
bagyulajuve #114556 üzenetére
hát igen, mi már jó pár éve nem az angoljainkról vagyunk híresek
ez egészen addig nem is baj míg nem akarják az Arsenalra is ráeröltetni valami "Inter"-rel kezdődő vagy ezt tartalmazó nevet -
simondr
senior tag
válasz
bagyulajuve #114553 üzenetére
Nem kell olasz oda, csak majd át kell nevezni a csapatot, pl : Inter II vagy Inter Torino
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #114447 üzenetére
na most jóvan.. mit lehet erre mondani
Ringman mindjárt jön
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #114444 üzenetére
a juve-barca se lenne jobb..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #114379 üzenetére
miket beszélsz?..szereted a focit??
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #114318 üzenetére
hogy dobnák a hazai bajnokságot?
meglepne, az ultrák vsz felgyújtanák a stadiont olaszországban -
válasz
bagyulajuve #114318 üzenetére
es ennek mi a realitasa szerintetek? Eldobnak evi 17-19 meccs jegybevetelet/tvs jogdijat amit a bajnoksagban jatszanak es tolnanak egy ilyen privat kupat/bajnoksagot? Ebbol egesz biztosan nem lesz semmi.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #114278 üzenetére
azt hittem azt írod, nagy paint-mester..
délelőtt kicsit olvasgattam bizonyos Del Piero-ról, wikin -nem tudom, ismered e-, megnéztem az első gólját a juvéban stb, aztán kilyukadtam a juventus wiki-re is.. hát nem lettem vidámabb, vagy úgy általánosságban, nagyobb juve,drukker
fszom bele, rengeteg mindent nyert ez az átkozott zebracsapat, és ha a mostani idényt is megnyeri -már pedig ugye miért ne nyerné meg- akkor el lehet majd mondani, hogy az egész komplett '10-es éveket végignyerte. egészen hihetetlen tény lesz az, hogy 10éven keresztül nem tudja/tudta senki elvenni tőlük a scudetto-t -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #114273 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
bagyulajuve #114054 üzenetére
Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo. Valami Scolari felfedezett... 👐
-
L_YKing
addikt
válasz
bagyulajuve #114054 üzenetére
Brazil srác... Xavi utódjának mondják.
-
simondr
senior tag
válasz
bagyulajuve #114035 üzenetére
Eurépa liga van idén, és esélyes hogy jövőre is az lesz, habár amit idáig összehozott Emery (10 nyert meccs zsinórban) az figyelemre méltó.
Apropó, a tegnapelőtti Leicester City elleni meccs se volt kutya. Olyan gólokat rúgtunk hogy Vardy elment sírni meccs közben -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #113984 üzenetére
ez már nem legalja, ez már annál is több.. polgárpukkasztás
épp az este fejtegettem cellatársaimnak, mennyire szánalmas és legalja, hogy ez a majom bonucci átment a milan-ba és ott, első évében máris kapitány lett.. hogy ez mennyire gáz
erre egy évre rá visszanyalja magát torinóba, és hogy ez mennyire még gázabb..erre írod ezt, hogy már kapitánya a juvénak????..
a világ megőrült -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #113980 üzenetére
ne már
ezt nem hiszem el -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #113884 üzenetére
CR-t pedig, aki nem rakná be egy álomcsapatba Messivel együtt, az nem ért a focihoz
én nem raknám..
simán összeraknék world class csapatot, a köcsög nélkül -
válasz
bagyulajuve #113864 üzenetére
Kane helyett AirSanyi és nem is rossz
Más: jó lehet nso szerkesztőnek lenni. Adott a délutáni cikk: Barcelona: jönnek a rangadók, elfogytak a belső védők – ki vagy mi lehet a megoldás?
Ez tipikusan az, amit elég volt egyszer megírni, úgy öt-hat éve, azóta minden évben csak aktualizálni kell és már is van egy több százezer kattintásos cikked, rekordsebesség alatt...
Viccet félretéve, röhej amit a Barca évek óta a védelmet illetően művel - sérülések ide vagy oda.
Most is Piqué az egyetlen biztos pont - fájó, hogy már csak a kezdő tizenegyet illetően, mert egyébként messze nem biztos pont... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #113870 üzenetére
így már sokkal jobb...
#113871 BenHans ..Florenzi...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #113864 üzenetére
nagyon kevés a juve-játékos benne
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #113558 üzenetére
igen, abban a pillanatban, ahogy elkerült a spanyol foci a sport tévéről, hd-vá vált a sport 2.
ez természetesen csak egy tökéletesen véletlen egybeesés volt, de így történt.. -
Tom5
addikt
válasz
bagyulajuve #113407 üzenetére
Tényleg nem adják a meccset....hihetetlen. no comment
-
BenHans
addikt
válasz
bagyulajuve #113370 üzenetére
"sokszor húzta az ember a száját miatta"
Akkor ideális, Monchival jóban lennének. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #113309 üzenetére
micsoda??..... szent emberek a déliek
tik vagytok a vadállatok -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #113304 üzenetére
-
válasz
bagyulajuve #113209 üzenetére
A férfi megérzésem azt súgja, nem ugyanazt a meccset nézzük
F0s a Barca. Eddig sem nyűgözött le Valverde, de az elmúlt napokban tett arról, hogy határozottan és végérvényesen rossz döntésnek tartsam - független attól, ha esetleg megfordítják a meccset (komoly tétet nem tennék rá).
-
L_YKing
addikt
válasz
bagyulajuve #113125 üzenetére
Buta egy megmozdulas volt es felesleges...
-
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #113109 üzenetére
Ugyebár katalán hovatartozást fejeznek ki sokan a klubszimpátiával. Azért van igény bővítésre. Ha a spanyol állam is beszáll, az erős 1 ellentmondás.
-
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #113102 üzenetére
Az lesz vagy 120 ezres. Így a csapatodnál is elkél a bővítés.
Ron 3 hetente kap 2m €-t (+szponzorok), azt is megoldanák. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #113107 üzenetére
meglesz a végén az az egy gól, nyugi..
-
válasz
bagyulajuve #112840 üzenetére
m4 minden bl napon csak egy 21 órás meccset ad, minden másra ott a stream
-
MdewC
nagyúr
válasz
bagyulajuve #112812 üzenetére
Hát igen túloztam, ez van. De volt már, hogy vki kisebb dologért megszívta nálunk.
Engem az bánt, hogy amennyire kellene Costa a pályára, annyira lejáratta magát, kezdés helyett meg sunnyoghat, lapíthat.
Ilyet nem lehet csinálni. Egy pofont hamarabb elfelejtenek, mint egy köpést. Ezt nem lehet csak úgy elfelejteni, erre akartam célozni.
Mindegy, majd kiderül mi lesz vele. Elb@szta.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #112807 üzenetére
tényleg nem volt nagy szám. azt hittem becsúszott, szilánkosra..
-
MdewC
nagyúr
válasz
bagyulajuve #112812 üzenetére
Ússza meg ennyivel.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sztem gáz.
Mindegy.
-
L_YKing
addikt
válasz
Suarezrol ne is beszéljünk..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #112662 üzenetére
köszi, h helyettem is válaszoltál
venember kicsit nehezen lát túl a kispadoneegészen véletlenül pont egy juvés ember volt neki az utolsó jó edző
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #112632 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
bagyulajuve #112553 üzenetére
Dzsudzsák gólokban, gólpasszokban gazdag mérkőzést várok! Vamos Finnlandia 🍹
-
Patrick
addikt
válasz
bagyulajuve #112449 üzenetére
Egyébként igen. Nem értem miért nem képesek belátni, hogy pl Chiellini ide vagy oda, fiatal gyors védők kellenek, a BL-ben szanaszét fognak minket futni, mert ugyan lövünk gólt, de kapunk is...
Khedira pedig semmit nem csinál... a labdát szemmel követi... jó, próbálkozik. Ennyi. Pirlo 40 évesen többet tenne a meccsen, mint ő... De még Tacchinardi is...
Szczesny nagyot védett...
Nem lesz egyszerű szezon.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #112446 üzenetére
-
Patrick
addikt
válasz
bagyulajuve #112446 üzenetére
Bonu ismét lemaradt a védőjéről...
-
itouchfan
senior tag
válasz
bagyulajuve #112434 üzenetére
Én ezt a juve felállást nem értem.
Cancelo, dybala, costa, can? -
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #112427 üzenetére
spanyol- és olaszországban még dedikált nemzeti stadion nélkül is megy a dolog...
-
válasz
bagyulajuve #112317 üzenetére
+Datsyuk
Nem is kellene már összemosni a gyengébb csapatokkal, legyen 5 topbajnokság és azok selejtezzenek egymással és küzdjenek meg a csoportért, a többi ország úgyis fényévekre van tőlük (aztán ha ez valami csoda folytán változna 15 év múlva akkor újra lehetne vitatni ezt a kérdést). A többiek meg hasonló esélyekkel megküzdhetnének egy másik ligában.
Ez így már rendszeres és nagy televíziós pénzeket is hozhatna nekik a konyhára.És a magyar-horvát-szlovák-román-szerb nép ugyanúgy nézné. MO-n is az NB1 a legnézettebb bajnokság.
Ha szükséges teret is lehetne nyerni az értelmetlen barátságos válogatott szünetek eltörlésével, a két hazai kupa egyikének eltörlésével, a bajnokság létszámának csökkentésével.
Most is már bérelt helye van a legtöbb topbajnokság csapatainak a BL-ben, amin felül a bajnoki ágon 43 csapat hajt 4 kvótára, míg a nem bajnoki ágon 10 csapat száll harcba 2 kvótáért. Na ez az ami nagyon durva.
Ez is csak azt mutatja, hogy mennyire ki akarják söpörni ezeket a csapatokat a BL-ből, de azért ott a remény, hogy megcsinálhatják. Csak ezt lehetetlen konzisztensé tenni, hogy állandó BL pénzhez jusson mondjuk a szerb bajnok, mert 20 évente 1x jön neki össze és akkor is fényévekkel jobb focival találkozik, ahol a tisztességes verések elkerülésén kívül semmi másban nem reménykedhetnek még a legvadabb álmaikban sem. -
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #112317 üzenetére
Az orosz és török klubokat így átkényszerítenék Ázsiába, ami komoly piacvesztés.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
bagyulajuve #112151 üzenetére
miért nézitek a vidit, amikor most van a Fußballgott búcsúmeccse (bayern - chicago fire barátságos)?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #112151 üzenetére
jézusom..
xd -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #112147 üzenetére
-
Dinter
addikt
válasz
bagyulajuve #112147 üzenetére
Most azt olvastam, hogy megállni elvileg meglehet, csak lövőcselt nem lehet csinálni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bagyulajuve #112088 üzenetére
melyik meccsen?
-
Dinter
addikt
válasz
bagyulajuve #111982 üzenetére
Labdáért ment, ha nem rúg luftot a szerencsétlen nem is találkozik a lábuk.. Arról meg nem ő tehet..
-
hobizoli
nagyúr
válasz
bagyulajuve #111982 üzenetére
haaat lassításból jobban latszik, de ilyenert sárgát szoktak adni
-
L_YKing
addikt
válasz
bagyulajuve #111950 üzenetére
Mindenre gondoltam volna csak erre nem. -
L_YKing
addikt
válasz
bagyulajuve #111908 üzenetére
Puyol, Iniesta, Xavi, Busquets, Villa, Pedro, Pique, Alba voltak itt nagy nevek a Barcában akikkel elég sok mindent elért a spanyol válogatott.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #111689 üzenetére
ennyi..
digin tökéletes helye van a seriaA-nakannyiban lehetett volna esetleg érdekes, ha mégis a majom spilerre kerül az olasz is, akkor a diginek tényleg be kellett volna valahogy vennie őket a kinálatába, mert az már úgy tul sok lett volna.. és akkor végül is, mi digisek is megkaptunk volna mindent. igy viszont nem biztos, hogy fogunk látni besztliget meg spanyol bajnokit..
és ez annyira nem jó
és olyan gyermeki lelkesedéssel imádja az olasz focit, ami minden bajnokságnak jót tesz
hát akkor ezt a rajongást cseszheti most már, maradnia kellett volna.. -
válasz
bagyulajuve #111686 üzenetére
Műsorvezető és BL kommentátor lesz.
Szvsz. Magyarország top3 legjobb kommentátora, és olyan gyermeki lelkesedéssel imádja az olasz focit, ami minden bajnokságnak jót tesz.
Sajna nagyon megszívta miután ezek a rohadékok hivatalosan is bejelentették hogy övék lesz ősztől a szérie a, aztán mégsem(amit kommunikációban tegnapig, vagy azóta sem írtak felül)
Azon felül hogy vállalhatatlan amit csinálnak, teljes mértékben magasról leszarják a nézőket is. -
L_YKing
addikt
válasz
bagyulajuve #111667 üzenetére
Take on me
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #111661 üzenetére
iptv?
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
bagyulajuve #110853 üzenetére
Úgy lesz továbbra is BL közvetítés, ahogy eddig ment a Sport1-gyel. Az első választás mindig az M4-é (kedden és szerdán is), a többi meccs megy majd a Spíleren.
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #110853 üzenetére
remélem nem, felesleges közpénzt költeni 0 magyar jelenlétű sportokra (bl, vb, f1, stb)
-
válasz
bagyulajuve #110774 üzenetére
miért nem lehet? mármint senki nem ismeri mi van a szerződésben, nyilván lehet, hgy lehet ilyet csinálni, lehet nem. esetleg lehet de x összegért. ha így is jobban jár miért ne. sokan túlmisztifikűljátok a focistalétet meg a klubokat. még egyszer mondom, nekik ez ugyanúgy munka, mint ahogy te bemész reggel az irodába.
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #110757 üzenetére
én sem hiszem, már a reggina bennmaradása is kisebb csoda volt
-
válasz
bagyulajuve #110369 üzenetére
Oh, ha cselezés, akkor meg Cheryshev gólja Szaúd-Arábia ellen. Olyan fineszes, futsalos megoldás volt, azzal engem megvett kilóra
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #110133 üzenetére
Én ezt használom. Ha van mondjuk Xboxod, akkor Kodin keresztül tudod is használni. Iptv szolgáltatás, ajánlott rá erős net. Van persze csatorna, ami nem jön be, de összességében jó. Minőségben és stabilitásban is. A SA-t akár a [Premium Calcio] csatornákon is lehet lesni.
Ami még hátrány, hogy a bejövő kép késve érkezik a műholdaséhoz képest. Futballmeccsnél olyan fél percekre kell számítani.
-
paatrick
őstag
válasz
bagyulajuve #110133 üzenetére
Kétlem hogy ilyen létezik egyáltalán.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bagyulajuve #110038 üzenetére
Ez is igaz. Így bevallom, jó biznisz volt. Annak tűnik legalábbis, hatalmas klub boost rövid idő alatt. Olyan feeling, mint mikor valaki valami pay to win mobilosjátékban vesz 10 szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...