Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Chili7

őstag

válasz Viszlát #4209 üzenetére

Hogy milyen plusz?
    ...ez az a plusz, ami mögé azért nem írok semmit, mert nincs egy konkrét tényező ami hiányzik. Röviden mégis azt értem alatta, hogy: egy csapat a másik csapattal sok tekintetben egyenlő teljesítményt nyújtva, rendszeresen alul marad, vagy felül kerekedik. Tehát olyan szituk, amikor nem érvényesül az "egyszer fent, egyszer lent" elve. Gyak. Eduardo kiesése óta az Arsenal mindig a "lent" felé tart. A MU meg ennek az ellentettje. Játszhat akármilyen meccset, a végén valamiért ők nyernek. A tegnapi Chelseaból is pont az hiányzott, hogy a gyenge meccset valahogy behúzzák.

Korábbi hsz-emnek valóban volt egy kis éle, de nem mondhatod, hogy azt vallom "kár rá szót pazarolni". Ennyit még életemben nem írtam, mint neked.
    Mellesleg meg azt takarja, hogy nem fogunk téged meggyőzni, hogy az ellenfél kapuja előtti rövidpasszos "a másikból bohócot csinálós" játékot szeresd. És Te sem fogsz tudni minket meggyőzni, hogy a célfutballos, kapuskirúgástól néhány érintéses támadásbefejezéses focit szeressük. (ezt is szeretem, de a másikat jobban)

Aktív témák