Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
''...ez a szerep, amibe te és még jó páran bele akarjátok kényszeríteni a nőket...''
Nem olvastad ezt a részt a hsz-emben:
Hangsúlyozom, nem akarom beskatulyázni őket : aki dolgozni akar, menjen dolgozni, aki 40 évesen akar gyereket szülni, hát tegye, akinek a karrier a fontos, hát épitse, én tisztelem őket is.
Akarja a tököm belekényszeriteni őket. Éntőlem nyugdijba mehetnek gyerek nélkül, végigdolgozott 40 évvel, aztán majd szépen kihalunk. Igy a nők férfiak lesznek (már látom, ahogyan az autóból is középső ujjal mutogatnak és padlógázzal közlekednek, meg a foci előtt ülve söröznek, káromkodva - merhogy nehogymá ők ne!), a férfiak meg nők lesznek, kis csini ruciban főzőcskézve, csacsogva a barátocskákkal a Született Férjeket nézve. Sőt, kifejlesztik a beültethető méhet, merhogy ha a nők nem hajlandóak gyereket szülni, akkor kénytelenek lesznek a férfiak. Nehogymá rákényszeritsük szegényeket, hogy munka helyett gyerekkel törődjenek.
Oké, sarkitottam, kövezzetek.
Én azonban elvárom a bnőmtől, hogy majd annakidején otthon legyen a gyerkőccel (nembammeg, majd én szülök mi?), adja meg neki mindazt amit igényel, én majd biztositom erre az anyagiakat, plusz ha lehet, napi 10 óra meló után meleg vacsival várjon. Igen, ilyen himsovi geci vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest