- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Aktív témák
-
guest
veterán
Hali!
Nekem egy P4 northwood + ATI Radeon 8500LELE van, és nem nagyon ment még 30 alá. Ja 1024, és minden maxon. Egyébként azzal maximálisan egyetértek, hogy szenzációs lett a grafika.
Joz -
guest
veterán
Nálam Duron800@1000-en SiluroT400 64MB DDR 30-40 fps és csak akkor esik le, ha megyek a terkepen es uj területet tölt a Winyorol.
Tudom a defrag csodákra kepes, de csak keves idom van a geppel foglalkozni ill. otthon lenni és ami van azt inkább játekkal töltöm, mert az XP defragja
hagy maga után kivánnivalot a Norton meg a multkor kb. 3 orat vacakolt vele (sajna akkor nem
a DS particiojat defragoltam)
Mi van azokkal a franya ekezetekkel. Muszaj vagyok nelkuluk irni, mert valamiert nem jelenik meg rendesen. -
guest
veterán
1024x768 32bit minden a maxon és átlagban 50-70 fps-t ad a Dungeon Siege Geforce 3-on (220/470), de néha úgy beszagat csaták közben 20 fps alá is, hogy nagyon zavaró tud lenni.
A játék grafikája egyébbként fenomenális, a legjobb amit valaha PC-n láttam.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest