Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Szoptam eleget az MX700/Laser/Revolution vonallal 2002-2012? között, mert idővel mindegyik hasán oxidálódtak a fém elektródák, és érzékennyé váltak arra, hogy eltalálod-e dokkolóba állításkor azt a tizedmilimétert, ahol még érintkeznek és tudnak tölteni.
Ahhoz képest már a mikroUSB csatis egerek megjelenése is megváltás volt. -
nyunyu
félisten
Dokkolós egér 2024 végén???
15 éve jelentek meg az első vezetéknélküli egerek, amiket menet közben is lehetett tölteni az USB kábel rádugásával, és az ócó elemes laptopidomárokat kivéve már ez lett a standard.
(Bár applenek ezt azóta sem sikerült megugrania, mert jó szokásuk szerint a mágikus egereik hasára tették a töltő portot, nehogy elrontsa a letisztult dizájnt) -
prolad
addikt
Szegény elég rusnya lett. Mondjuk az első gen Xbox se egy szépség, ahhoz pont passzol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azabaj...hogy tetszik.
-
direwolf
őstag
Ha világít, rohadt jól néz ki. Ha nem, akkor ultragagyi. Kicsit skizofrén, de ha az xbox logókat le lehetne vakarni róla, még kéne is. Csak ezt a bazi nagy dualgombos vészmegszakítót nem tudom hova tenni
-
shaddam
aktív tag
Ez az átlátszó, börtönkompatibilis kétezres évekbeli design visszajöhetne
-
Ritkán vagyok úgy, hogy nézek valamit és nem tudom eldönrteni hogy ez most nekem tetszik vagy nem? Jól néz ki vagy szarul? Végletesen, hogy nagyon menő vagy nagyon kérdéses ?
Itt most ebben a dilemmában vagyok.
De igazából alapjában véve tetszik nekem, tehát azt mondom jól néz ki és egyedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest