- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
Jester
aktív tag
Izgalmas. Hm, akkor nem marad más hátra, ha vissza akarsz tenni egy régebbi BIOS-t, vissza kell szerelned egy floppyt, vagy megpróbálni USB-ről bootolni, ha van mondjuk egy pen drive-od. Próbáltad már alapjáraton? Úgy be lehett állítani a memnek DDR400-at? Alapjáraton tunig nélkül fagyott? milyen alkalmazásoknál/időszakonként fagy? Reprodukálható a hiba?
-
Jester
aktív tag
Nekem is ilyen alaplapom van. Nekem semmi gondom vele, igaz nem is tuningolom. Azonban elég rég óta használom, talán lesz egy-két hasznos tippem a számodra:
- Ha tuningolsz, próbálj a szabvány 133 v. 166 FSB-nél maradni, mert ezen a lapon nem fixálható a PCI/AGP sebesség, így a kártyád/HDD-d esetleg hosszú távon nem fogja bírni.
- Ha 2 memóriamodul van a gépedben, akkor semmilyen körülmény mellett sem fog menni DDR333-nál gyorsabban, ugyanis ez a KT400 csipkészlet nem tudja. Ez a csipkészlet megkötése: 1 modullal megy DDR400, 2 modullal max DDR333, 3 modullal max DDR266! Elképzelhető, hogy ez okozza.
- BIOS frissítés: a régebbi minden gond nélkül visszatehető, (legalábbis DOS bootlemezről tuti), esetleg ASUS Update-nél érdemes kipróbálni, hátha win alól is hajlandó. (Én még nem próbáltam, és nem is szándékozom.) Elvileg a 1014-es a legfrissebb stabil BIOS hozzá, de most készül a 1015 - jelenleg béta2 -, hátha javítanak benne valamit.
- Fagyás nem biztos, hogy az FSB miatt van, elképzelhető a VGA ludassága is, a nagyobb teljesítményű ATI kártyáknál ennél a lapnál néha meg kellett emelni az AGP feszültségét úgy 0.1V-tal. Egy próbát megér. (Ja, kártyára be van dugva a tápcsati?)
Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest