- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
UP
-
siriq
őstag
UP
Tovabra is kerestetik A7V8X deluxe alaplaphoz tuning bios. -
Akheron
senior tag
Nekem is ilyen alaplapom van, bár nem Deluxe
Eddig két hátrányát találtam:
- A CPU feszültségét csak növelni lehet, csökkenteni nem, pedig az én procim elvileg elboldogulna kevesebbel is, és úgy ugye kevesebb hőt termelne
- Nincs elfordítva 90 fokkal a CPU-foglalat, így a legtöbb torony kialakítású hőcsöves hűtő felszerelve a táp felé fúj (például a Thermaltake Silent Tower és az Aerocool HT-101)
Egyébként a stabilitásával nekem nincs gondom, soha nem volt semmilyen problémám a lappal – legfeljebb annyi, hogy ha a BIOS-ba történő belépéskor többször is lenyomom a DEL-t, néha fagy a billentyűzet.
Az nvidia-féle drivereket is feltelepítettem, és nem okoztak gondot (bár ez talán inkább progi- és nem alaplapfüggő). -
siriq
őstag
UP
Senkinek nincs tudomasa arrol hogy ehez a laphoz van tunnung bios?? -
siriq
őstag
UP
-
siriq
őstag
UP
-
siriq
őstag
Hello
Nem akartam uj topicot nyitni ezert ide irom a kerdesem.
Ehez a laphoz kellene a havernak tunning bios. Valaki ismer hozza valot es ha igen mit, milyen beallitasokkal? -
Prérifarkas
csendes tag
igen, neked pont az jó
-
DummyBoy
senior tag
Hali!
Nekem ilyen lapom van
Mit is mondjak róla ... üt mint a buszkerék
Fagyások és hasonlók ... havonta 1x-er kifagyott a bill. + egér, ismert hiba.
10.11-es BIOS orvosolta, mást meg nem tapasztalok, csak azt hogy kenterbe vertem vele haverom 2GHZ-es P4-esét ... és én a Sata-n kívül mindent használok rajta
Pedig nem kellett ... aztán Digitkamerához Firewire, most jön a második winyó a Raid-be, Gigabit Lan egyetemi hálóhoz jó, bár most az is pihen ... hidd el egyszer jó lesz!
+ a deluxe hivatalosan is támogatja a Bartonokat.
Ja és nem szabad elfelejteni azt sem hogy KT400-ban ő az isten (sebességre)
Pár helyen megverte az nforce2-t is ... bár nem sokban ...
Ha nem kell a DualDDR + a 2 hálókártya + a Soundstorm akkor szerintem tartsd meg!
Ha meg nagyon kellenek akkor A7N8X deluxe -
tajiga
csendes tag
Hali!
Szóval egy ilyen deszka landolt nállam tök véletlenül(a nagyker kicserélt egy garvesztett lapot és én meg jól jártam vele).
A cucc Asus A7V8X Sata,Raid,Firewire,GigabitLan, szóval van rajta egy csomó kütyü amit most még tutira nem fogok kihasználni.
Tegnap megkaptam a lapot ma végigolvastam mindent róla a neten és nem igazán lettem okosabb(írtak róla csomó jót mégtöbb rosszat).Most egy Asus kt266a-m van és ezt akartam a közeljövőben lecserélni egy nForce2-re.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek megtartsam e ezt a csillivilli kt400-ast vagy eladjam és az eredeti terv szerint legyen az árából egy pure nForce2 mondjuk EpoX vagy Soltek.
(Proci:XP 2100+@2400MHz,a gépet mindenre használom:meló,játék,zene,film és rengeteget van bekapcsolvan szal stabil és gyors lapra van szügségem)
kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest