- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Flameus
aktív tag
Itten vagyok csak melózni is kell..
Szal L3zl13-nak igaza lesz, de nagyon:
1.Minek bioszt frissíteni ha minden jól működik? (tudomásom szerint semmi ''nagyon'' fontos dolog nem változik az 1007-ben)
2.Ha új biosz kell akkor L3zl13 linkje tuti kombináció!
3. A videókártya bioszát meg ne nagyon b@szogasd!
4. Nincs már semmilyen Asus lapon - csak egy, de az is rossz. :U
Ennyi - ha mégis akarsz akkor már leírtam miként kell eljárni - meg más is javasolt dolgokat (érdemes esetleg utánanézni). -
L3zl13
nagyúr
1. Kihez beszélsz? Ha konkrétan valakinek írsz, akkor a válasz linkre kattintva a hozzászólás fejlécében tedd azt. Vagy írd bele az üzenetedbe, hogy kihez beszélsz... :)
2. A7N8X2.0 - szerintem ez 2-es reviíziójú lap lesz, tehát ilyen bios-t kell keresni.
3. Nem érdemes bios-t frissíteni, hacsak
- nincs valami gondod a géppel amit javítani szeretnél az új BIOS-szal.
- nem tettek bele valami új funkciót/beállítási lehetőséget az új BIOS-ba ami érdekel téged. -
Flameus
aktív tag
Hmmm...jól van, csináljuk lépésről lépésre:
Pontosan milyen A7n8X alaplapod van?
Most melyik bios van fent?
http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A7N8X
Innen tudod leszedni a bioszokat, de előbb tudni kéne, hogy melyik a jó neked - szerintem vagy a dobozán rajta van, vagy AIDA megmondja.
(Szerintem neked nem 2.0 van meg - tekintve, hogy nem mai darab)
Mielőtt elkezdenéd azért ezt nem ártana 1000 %-ra tudni (Különben elmegy szarni a kicsike!!!!)
Ha megvan a letöltés akkor csomagold ki egy floppyra, és reboot.
Nyomj egy ALT + F2-őt mindjárt az elején, aztán mehet bele a floppy a gépbe,
''File Name to Program:'' -hoz írd be a letöltött biosz nevét pl. ''aw0702.bin''
Ha kész ''Y'' és enter - rákérdez a régi biosz elmentésére is (belátás szerint lehet menteni) - Ha végzett akkor azt majd kiírja - F1 a reboothoz. Szórjuk meg sajttal és készi is ..... :D
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest