- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Kirbly
aktív tag
probald ki a lapot egy masik vgaval ami nem ati!
jah mar megvolt :D nem figyeltem! de akkor azt nem ertem h ha kaptal egy masikat es azzal is ezt csinalja akkor nem hinnem h a lap a hibas. nekem mer nem egy -xes lap ment ki a kezeim kozul es egyik se problemas! mondjuk egyik se ati-val megy :)
[Szerkesztve] -
buzal
csendes tag
-
Cruz
aktív tag
Szia!
Nincs tippem a problémádra, de hasonlót már játszottam, igaz, nagyságrendekkel kisebb méretekben, még az őskorban. Amptron (nemtommármilyentípus) alaplap + egy bill. Ha leállítottam a gépet és újra elindítottam, a billentyűzet csak akkor működött, ha kihúztam és újra bedugtam a portba a dugóját. Egyébként tök halott volt a klavi, de gép ment, win98 felállt, egér működött, progik elndultak, stb. Egy szaki felszültség problémát emlegetett, én meg alaplapi hibát, úgyhogy el is adtam az egészet... Az újalaplapban a klavi ok, azóta is ezt használom.
Javaslat: nézd meg a videokártyát másik gépben is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest