- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Hirdetés
Aktív témák
-
Kirbly
aktív tag
probald ki a lapot egy masik vgaval ami nem ati!
jah mar megvolt :D nem figyeltem! de akkor azt nem ertem h ha kaptal egy masikat es azzal is ezt csinalja akkor nem hinnem h a lap a hibas. nekem mer nem egy -xes lap ment ki a kezeim kozul es egyik se problemas! mondjuk egyik se ati-val megy :)
[Szerkesztve] -
buzal
csendes tag
-
Cruz
aktív tag
Szia!
Nincs tippem a problémádra, de hasonlót már játszottam, igaz, nagyságrendekkel kisebb méretekben, még az őskorban. Amptron (nemtommármilyentípus) alaplap + egy bill. Ha leállítottam a gépet és újra elindítottam, a billentyűzet csak akkor működött, ha kihúztam és újra bedugtam a portba a dugóját. Egyébként tök halott volt a klavi, de gép ment, win98 felállt, egér működött, progik elndultak, stb. Egy szaki felszültség problémát emlegetett, én meg alaplapi hibát, úgyhogy el is adtam az egészet... Az újalaplapban a klavi ok, azóta is ezt használom.
Javaslat: nézd meg a videokártyát másik gépben is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest