- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
A topicindító kérésére zártam.
-
Flameus
aktív tag
Kicseréltam az alaplapot egy MSI K7N2 Deltára - ráfizettem 11.000.- Ft-ot.
MŰKÖDIK MINDEN - EGYENLŐRE.
Tesztelek majd még holnap is, de most elmegyek berúgni. -
Kirbly
aktív tag
probald ki a lapot egy masik vgaval ami nem ati!
jah mar megvolt :D nem figyeltem! de akkor azt nem ertem h ha kaptal egy masikat es azzal is ezt csinalja akkor nem hinnem h a lap a hibas. nekem mer nem egy -xes lap ment ki a kezeim kozul es egyik se problemas! mondjuk egyik se ati-val megy :)
[Szerkesztve] -
Kirbly
aktív tag
válasz
StoneBridge #17 üzenetére
lehet h kifogott egy szart, de mit mondasz arra amikor egy 9700pro nem hajlando egy nf7-sben menni?
-
StoneBridge
senior tag
a7n8x-x... ennyi :C
-
Flameus
aktív tag
Ma' megint hülyeséget írtam szóval helyesen nem vga, hanem pci-agp biosz.
bocsi -
Flameus
aktív tag
Be van állítva vga-ra, de ugyanúgy sz*rik rá mint a pci beállításra - próbáltuk mindkettővel. Mondom, a beállításokat az utolsó csavarig leellenőriztük (speciel a csavarokat is megnéztük).
Defalult biosszal, meg állítgatással is hol indul, hol nem.
Mindegy mit állítunk mire -hol indul, hol meg szürke kép az XP betöltésnél.
azé' köszi -
Flameus
aktív tag
Telefonáltam a boltba - becserélhetem (az asus A7n8x-x árát beszámítják)
Négy alaplappal próbáltam ki az Asus 9600XT-t, csak az a7n8x-x -el voltak problémák, de ha ''látta és betöltötte az AGP-t és azt ami benne van'' akkor codálatosz módon ketyegett.
Ötlet alaplapra?????????? -
Flameus
aktív tag
Na hali, semmi változás, az új lappal is csak sz*patni hajlandó ....
A videókártyát kipróbáltam reggel egy P4 konfiggal is, nem meglepő módon remekül működik.
Napi program: egy kis bioszfrissítés 1006-ról ill.kapcsolatfelvétel a bolttal, megpróbálom egy másik nforce alaplapra becserélni ráfizetéssel.
:%*''##đ az asus nforce alaplapjaiba - kezdek NAGYON, NAGYON ideges lenni.
SENKI MEG NE PRÓBÁLJA KONFIGBA ÉPÍTENI EZT A KÉT ALKATRÉSZT!!! -
buzal
csendes tag
-
Flameus
aktív tag
A pci-vga be van állítva - a hibajelenségre nincs hatással.
Egyébként megvan az új alaplapom (A7n8x-x má' megint)
DE MÉG MINDÍG SZ...PAT!!!
Alig bírtam a sok ki- meg berakoskodást, az elején, de most már kb 8X indult rendesen - lehet hogy idő kell még megismerik egymást. (szervezek egy gyertyafényes randit .......virágot már vettem mindkettőnek.
A következő három dolgot csinálja, vagy full nincs nincs kép, vagy bootolás során az XP betöltésének egy pontján - időben nagyjából mindig ugyanott - dob egy szürke képet, oszt annyi is ill. az új lappal egyre gyakrabban működik mintha semmi baja nem lenne (meglátta a 70 dkg-s kalapácsot).
Holnap reggel kiderül, hogy aludtak ..(eddig még sosem produkált képet reggel csak a ki, meg be ......szóval értitek. -
Flameus
aktív tag
A gépet kipróbáltuk egy Nvidiás és egy Atis VGA-val is - még mindíg sz..pat.
A ''kihúzom - bedugom'' játékkal mindkettő rendesen ketyeg.
A biztonság kedvéért kipróbáltuk mindkét kártyát egy másik alaplappal, mindkettő tökéletes működik.
Egyéb ötlet....bár szerintem már mindent kipróbáltam! - az alaplap vesztett :}
Most beszéltem a bolttal.....HURRÁ kicserélik azonnal.
Bár nem mondták, de szerintem nem az első ilyen hibát generáló alaplappal találkoztak.
Köszönöm mindenkinek -
Cruz
aktív tag
Szia!
Nincs tippem a problémádra, de hasonlót már játszottam, igaz, nagyságrendekkel kisebb méretekben, még az őskorban. Amptron (nemtommármilyentípus) alaplap + egy bill. Ha leállítottam a gépet és újra elindítottam, a billentyűzet csak akkor működött, ha kihúztam és újra bedugtam a portba a dugóját. Egyébként tök halott volt a klavi, de gép ment, win98 felállt, egér működött, progik elndultak, stb. Egy szaki felszültség problémát emlegetett, én meg alaplapi hibát, úgyhogy el is adtam az egészet... Az újalaplapban a klavi ok, azóta is ezt használom.
Javaslat: nézd meg a videokártyát másik gépben is...
[Szerkesztve] -
Flameus
aktív tag
Tuning nélkül is kipróbáltam, a helyzet változatlan.
Kétszer formatáltam le a vinyót + a legfrissebb driverek = semmi hatással nincs rá.
Amúgy - ismétlem - ''ha kiveszem, beteszem'' akkor nagyon is jól működik, de csak akkor.
....őőőő egy kicsit gáz, hogy előbb szét kell szerelnem, majd összeraknom, hogy működjön.
Én is valami garanciális dologra gondolok elsősorban, mert már a beszerelésnél voltak vele gondok - speciel ez, de csakis ez. 48 órája vettem :}}
A sima áramtalanítás sem segít, csak a szét, ill. összeszerelés - frankón tanácstalan vagyok, de felhívom a boltot ahol vettem, hátha találkoztak már ilyesmivel. -
Tul
aktív tag
:F
-
Flameus
aktív tag
A következő problémámra szeretnék ötleteket - előre is köszi mindenkinek.
Tehát:
Csak akkor hajlandó elindulni az én drága, két napos a7n8x-x alaplapos rendszerem, ha indítás előtt kiveszem az Asus 9600 XT-met és visszarakom.
Ha előtte nem veszem ki és rakom vissza, akkor olyan mintha ott sem lenne - a moncsi csak villog, ill. már bootolásnál fagyi.
Ha ''kiveszem, beteszem'' indítás előtt akkor nagyon jól, és simán, meg szépen kegyeg, az összes tesztprogram kiválóan fut + atom stabil
A konfig: a7n8x-x; 2500@barton 200 fsb *11, 512 DDR Samsung, 400 W DTK táp,
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest