Aktív témák
-
vedini
őstag
-
rob5
aktív tag
Szerinted akkor melyik beállítás a nyerőbb sani 3700+ 10x280 ram szinkron 2,5,3,3,5 (jelenleg 2,5,4,4,5 booster folyamatban) vs 9 X 311 3,5,5,8 akkor felesleges hajtanom a nagy sávszélességre vagy inkább az időzítéseket szorítsam le, eddigi tapasztalatom szerint több pontot szerzett a magasabb sávszélességgel mint a szorosabb időzítéssel pl:3dmark2006 cpu pont, super pi, stb..
Gondoltam ha már adata-566 van akkor legyen kihasználva a maximum kiváncsi vagyok a tapsztalataidra, ezek alapján ha lecserélem a ramokat 2x2024 mb-re akkor elég max 400mhz venni nagy visszaesést nem fogok tapasztalni azt hiszem mindig úgy fogalmazzák meg a többiek a fórumon ''hogy az a64 nem érzékeny a sávszélességre'' -
vedini
őstag
hát igazság szerint ritkán veszem észre hogy gyorsabb a két meg, viszont nincsenek akadozások pl játék közben (igaz nem játszom
),
meg azért is lenne jó kipróbálni dc-hez a raidet mert azt hallottam, hogy az integrált raid vezérlők zabálják a procit, és ha ez megfelelően optimalizálva van akkor pl egy játék betöltése raid vinyóval tök jól mehetne -
_Toka_
senior tag
-
_Toka_
senior tag
Köszönöm mégegyszer az infot!
Kicsit vissza kellett vennem az FSB-t, 260-on még megfeküdt, hiába kapott a proc is, a memória is több feszt, de 240-en ezen tesztek alapján stabil. Viszont a videokártyám ugyanúgy hibázik, mint korábban, azaz nyilván azzal van a gond. (Jelzem, még ha minden alapon ment is, hibázott.)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest