Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Tegnap már levettem a ház oldalát is, mindent visszavettem alapra (proc., mem., gpu, vid.mem., cnq kikapcsolva) és ott is hibázott ugyanígy. Ja, és még húzva is max 62 fok volt a gpu. Nem mellesleg egy 7800GT helyére került ez a kártya, az pedig a nagyobb fogyasztása/melegedése ellenére tökéletesen ment szintén nem agyatlanul húzva.
Sokáig én is reménykedtem, de mára kifogytam az ötletekből, valszeg ebből gari lesz...
Azért köszi az ötletért! -
_Toka_
senior tag
-
_Toka_
senior tag
Köszönöm mégegyszer az infot!
Kicsit vissza kellett vennem az FSB-t, 260-on még megfeküdt, hiába kapott a proc is, a memória is több feszt, de 240-en ezen tesztek alapján stabil. Viszont a videokártyám ugyanúgy hibázik, mint korábban, azaz nyilván azzal van a gond. (Jelzem, még ha minden alapon ment is, hibázott.) -
_Toka_
senior tag
válasz
Overlocker #2721 üzenetére
Köszönöm!
A megvilágosodásom után éppen ráakadtam én is, de köszi a megerősítést! -
_Toka_
senior tag
A segítségeteket kérném!
A videokártyám speciális esetekben még alapon is furán viselkedik. Szeretném kizárni, h. a proc, mem tuningja (esetleg alapon is) okozza. Ezért kemény teszteknek vetném alá ezeket az alkatrészeket. Azt szeretném megtudni, Ti mivel kínoznátok meg a gépet, h. kiderüljön, melyik alkatrész adott beállítással mennyire stabil.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest