- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
Narancs
őstag
UP!
-
Narancs
őstag
válasz
DeadMeat #106 üzenetére
Hogy steppingek közt mi a különbség...hát meg mondom őszintén nem tudom. Viszont vszínű megyek a héten Deicide-hez a MyCom-ba, megkérdem milyen jobbféle LGA hűtői vannak.
M0D: ja igen, most látom csak váci vagy. Mindenképp személyesen kéne intézni, postára ne bízzunk ennyi értéket szerintem. Nem jársz Pesten soha, vagy nincs egy ismerősöd aki gyakran jön erre?
M0D2: addig szerintem nyithatnál egy topicot, hogy Freezert eladnád vagy elcserélnéd. Hátha így sikerül elintézni.
[Szerkesztve] -
Narancs
őstag
Ha elcserélnénk a cuccost már nem lenne szükséged a Live -ra, mert az integrált HD audio nagyon penge. Semmi alaplapi zaj, vagy sistergés. Annó azért váltottam K8n neo és 3000+ párosról erre az Intelre, mert annyit kellett rádobni mintha vettem volna egy jobb hangkarit, amit amúgy is kellett volna. Szal cserélnék veled, ha jutányos áron hozzámvágnád a Live! -ot. Nos?
-
Narancs
őstag
Nem akarsz mégis VGA-t cserélni?
-
Narancs
őstag
Hogy léggel mennyire melexik passz, vízzel 40 fok körül van max. D0 steppinges, HT-s, 800-as FSB-s. Hűtőt sajna nem tudok.
Nem akarsz egy X700Pro -t? Csere mehetne úgy 1:1 -ben, hogy VGA-kkal is. Ez is Abit márkájú, szintén fél év gari kecsegénél, gyárihűtő van hozzá. Innódról szontén nem köll a hűtő természetesen. -
Narancs
őstag
Proci alapfeszen megy 3.5-ig, én 1.4volton használom 3.66-on. Totál stabil, magasabb fesszel megvan a 3.7GHz, de afőlé nem ment. Lap fél éves, ennyi gari van még rá (augusztusig, kecsegénél).
Ramok 800-ig bírják alapfeszen, gyári időzítésekkel mennek (4-4-4-12). Az egyiknél rendes boltigari 11 hónap, a másik modulra fél év gari kecsegénél. Hűtőm az nincs a cucchoz, viszont a tiédre sem tartok igént, mivel vízhűtésem van. Kérdeznék énis pár dolgot: milyen minősígű az integrált hangcucc? Satás vinyóval is bírja a tuningot? Tunkngnál az integrált hang nem lesz szarabb minőségű? Az én lapomon HD audió van, ez kibaszott jó minőségű. Laphoz jár minden cucca, doboza terészetesen, Ugurut tudja, chipsethűtő szinte nullaperces, mivel vízzel hűtöm jóideje. -
Narancs
őstag
Én konfigom esetleg érdekelne?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest