Aktív témák
-
Narancs
őstag
UP!
-
Feljebb.
-
DeadMeat
nagyúr
up
-
up
-
Narancs
őstag
válasz
DeadMeat #106 üzenetére
Hogy steppingek közt mi a különbség...hát meg mondom őszintén nem tudom. Viszont vszínű megyek a héten Deicide-hez a MyCom-ba, megkérdem milyen jobbféle LGA hűtői vannak.
M0D: ja igen, most látom csak váci vagy. Mindenképp személyesen kéne intézni, postára ne bízzunk ennyi értéket szerintem. Nem jársz Pesten soha, vagy nincs egy ismerősöd aki gyakran jön erre?
M0D2: addig szerintem nyithatnál egy topicot, hogy Freezert eladnád vagy elcserélnéd. Hátha így sikerül elintézni.
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
-
Savanya
addikt
Esetleg P840D érdekelne ??
-
Narancs
őstag
Ha elcserélnénk a cuccost már nem lenne szükséged a Live -ra, mert az integrált HD audio nagyon penge. Semmi alaplapi zaj, vagy sistergés. Annó azért váltottam K8n neo és 3000+ párosról erre az Intelre, mert annyit kellett rádobni mintha vettem volna egy jobb hangkarit, amit amúgy is kellett volna. Szal cserélnék veled, ha jutányos áron hozzámvágnád a Live! -ot. Nos?
-
DeadMeat
nagyúr
-
zsulboy
senior tag
Te mennyire tartod a cuccod??(persze csere esetén??)
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
-
Narancs
őstag
Nem akarsz mégis VGA-t cserélni?
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
-
rlazol
veterán
privi ment
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
-
Cs1bu
tag
Narancs van egy johirem...a géped összes darabja joformán tölem van
az egész régi gépem most visszaköszönt
de jo...
amugy kicsit rontom a boltod
Aw8
3ghz 530 4ghz-n full stbail 1,425 fezsen,
2*512 corsair ram..
7800gt
mindenre 1 év gar.a GT-re 2
ha eladnám mennyit dobnál rám topikkezdö? -
prmcsk
addikt
Fel !
-
DeadMeat
nagyúr
addig up!
-
Narancs
őstag
Hogy léggel mennyire melexik passz, vízzel 40 fok körül van max. D0 steppinges, HT-s, 800-as FSB-s. Hűtőt sajna nem tudok.
Nem akarsz egy X700Pro -t? Csere mehetne úgy 1:1 -ben, hogy VGA-kkal is. Ez is Abit márkájú, szintén fél év gari kecsegénél, gyárihűtő van hozzá. Innódról szontén nem köll a hűtő természetesen. -
DeadMeat
nagyúr
Fini
ez melyik steppingu proci?Es mennyire melegszik?
Megmondom oszinten en meg nem hasznaltam az integralt hangot soha,szal nemtudok rola neked velemenyt mondani.Satas vinyoval az nf3-nak voltak gondjai ennel nincs nekem is van 1
Es esetleg vmi hutod nincs a procihoz?
Amugy hogy gondoltad a cseret? -
Narancs
őstag
Proci alapfeszen megy 3.5-ig, én 1.4volton használom 3.66-on. Totál stabil, magasabb fesszel megvan a 3.7GHz, de afőlé nem ment. Lap fél éves, ennyi gari van még rá (augusztusig, kecsegénél).
Ramok 800-ig bírják alapfeszen, gyári időzítésekkel mennek (4-4-4-12). Az egyiknél rendes boltigari 11 hónap, a másik modulra fél év gari kecsegénél. Hűtőm az nincs a cucchoz, viszont a tiédre sem tartok igént, mivel vízhűtésem van. Kérdeznék énis pár dolgot: milyen minősígű az integrált hangcucc? Satás vinyóval is bírja a tuningot? Tunkngnál az integrált hang nem lesz szarabb minőségű? Az én lapomon HD audió van, ez kibaszott jó minőségű. Laphoz jár minden cucca, doboza terészetesen, Ugurut tudja, chipsethűtő szinte nullaperces, mivel vízzel hűtöm jóideje. -
Narancs
őstag
Én konfigom esetleg érdekelne?
-
DeadMeat
nagyúr
upszi!
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
up
-
DeadMeat
nagyúr
jajjma hat mar kivancsi sem lehet az ember gyereke?
-
Achill3uS
nagyúr
éjjeli upp hamár ilyen sz...-t akarsz
-
DeadMeat
nagyúr
up!
-
DeadMeat
nagyúr
No meg mindig
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
oettinger01 #30 üzenetére
Igazad van bocs csak kisse tele a hocipo
Van stex annyi csak azt nemtom meg mitol vegyem el
Es nem az az elso soha
Amik fontosak azokat mar lerendeztem reg a honapra
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
oettinger01 #28 üzenetére
Valami baj van vele?Hmm?Arra valaszolj amit az elobb kerdeztem iinkabb!Ha nem megy akkor mashol upolgass hasonlo hulesegekkel,hatha kapsz 1-2 ettol kedvesebb hozzaszolast.....
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
oettinger01 #26 üzenetére
Aham.Eloszor is kivancsisagbol,masreszt meg csak.Amugy kerdezett valaki?Ha nincs ajanlatod,mashol offolj kerlek....
-
g@bo
nagyúr
eltelt 1 nap, részemről tárgytalan.
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Azt elfelejtettem mondani h a venice elkelt
-
MyKonzerv
senior tag
tárgytalan
elnéztem vmit
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Audiotourist #10 üzenetére
re!
-
DeadMeat
nagyúr
Nem csak a lap az
A procira (wini magos)mar nincs gari es a ramokra sem.Offkorsz en adok ra ha kell
Hat en misinaljak a freezerrel?Nemtom mennyibe mennek most a cuccaim,es a tiedrol meg foleg fingom nincs mit erhetnek,Sajna nem foglalkoztatott mostansag ez a dolog.Szal pls 1 arat.
-
DeadMeat
nagyúr
Szal konfigomat:
abit kn8 ultra viszi a 350+ fsb-t alapfeszen gianni garis 1ev-3 honap
A64 3200+ d0 steppinges@2500Mhz 1.5V (esetleg volna 1 3000+-os e3 detto ennyit megy )
1 Freezer 64 huti okelmuket hol ezt hol azt mustar garos mittomenmeddig smile2.gif
2*512 St 466-os ram ezek is giannitol vannak a hires elso szeriabol smile2.gif nalam fesz emeles nelkul 2.5 3 3 7 530Mhz
Ennyi volna kb
No ezeket cserelnem vmi pci-e s lapra 925 mittomenmi vagy 945-os chipsetu lapra 2*512 Ddr2 ramra es 2.8,3Ghz-es intel cpura smile2.gif Meg hasonlo hutore mint a freezer
Jah tuning azert a cserekonfignal is szamit
Rajta bitte!
Ps.: icon_ohmygod.gif Milyen hulye vagyok icon_reclamao.gif De sebaj meg nem volt intelem es hajt a kivancsisag
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged