- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Szeretnénk kérni, hogy a tuningkísérleteiddel maradj ennek: [link] a topiknak a keretein belül, és ne nyiss minden egyes új hardverednek új topikot is.
Mielőtt válaszolsz, vagy megkeresed a 'jogos moderálás' topikot, szeretném ha tudnád, hogy ez nem az én döntésem, hanem moderátori és házigazdai egyeztetés eredménye.
Köszönjük a megértést,
p -
Xeonit
csendes tag
Kösz már fel is teszem ott.
-
westlake
félisten
válasz
Jim Tonic #29 üzenetére
ertsd mar meg, hogy rohadtul nem erdekel, hogy nem lesz nepszeru topik.. egyaltalan nem ez a celom.. engem az sem zavar, hogy ha csak 10 post lesz a topikban (es azokat is csak en irtam) ez a topik arrol szol, hogy van egy uj proci es en leirok rola minden fontosabb dolgot..elobb gondolkozz, aztan irjal..
#30: ezt a kerdest szerintem a 939-es tuning topikban tedd fel
[Szerkesztve] -
Xeonit
csendes tag
Na ja népszerü lesz az biztos. De lenne egy kérdésem mit tudol ennek a procinak a tuning potenciájárol ada3700daa5bn kab3e 0548bpcw? Mivel csak azt tudom hogy a 48. heti az jo de többet nem.
-
_Volkovy_
nagyúr
westlake, te egy állat vagy.
-
westlake
félisten
-
Ez tényleg nem fér el egy A64 topikban?
Mindenki nyisson egyet a saját CPU-inak? -
westlake
félisten
1.40v : 289*9 (2600mhz)
1.63v : 273*10 (2730mhz) -
Silencer83
addikt
alszol vazze?
nyomassad a kepeket -
westlake
félisten
mondjuk az igazsaghoz hozzatartozik, hogy eddig 1.350 volton teszteltem (mivel a 4400+ nak ennyi az alapfesze) viszont a tobbi 3700+, amikhez a mostani procit hasonlitom, 1.400volt alapfeszuek.. ennek fenyeben most is 1.400volton fogom megnezni mit birnak..
sajnos mar 2650mhz-nel elhasalt az egyik -
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #6 üzenetére
3700-as san diegot, vagy lekupakolt x2 toledot nem lattal meg?
-
Silencer83
addikt
válasz
Winner_hun #8 üzenetére
jo igazad van, reg nem lattam a kepet
amugy feltve orzom, van nehany a tarsolyomban
-
Winner_hun
félisten
válasz
Silencer83 #6 üzenetére
nem flexeli. láncfűrészeli
-
x_o_n
veterán
na akkor divat lett ez a herélt dolog az amd-nél...a manchester jó volt kiváncsi vagyok az eredményekre
-
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #2 üzenetére
en mar nem orulok annyira.. 11*245mhz (2700mhz) alapfesz, kekhalal.. ez nekem nem jo elojel
-
westlake
félisten
udvozletem..
megerkezett a testverpar a nagy es hatalmas usa-bol.. ket szep dobozos joszag, amiket mindosszesen 19 processzor valaszt el egymastol
biztos, hogy akinel jart mar tobb processzor egyszerre (azonons szeriabol) az latott mar kozelebbi ''rokonokat'' is, viszont az en ket peldanyom ket kulonbozo boltbol valo
(raadasul eleg messze is van egymastol ez a ket bolt)
kibontas utan egybol a ''csonkolas'' kovetkezett, igy szegeny oregebbik peldany kupakjat vesztette.. beigazolodott sejtesem, miszerint az uj san diegok nem masok, mint ''hibas'' toledok, amiknek a felet letiltjak.. ebbol kiindulva viszont a tuningpotencial elegge megkerdojelezheto.. igaz, hogy magonkent nem lehet egy dc procit tesztelni, de pl. a 4400+ -os procik nem voltak valami nagy bajnokok..
hamarosan jonnek kepek es eredmenyek..(de csak, ha jok lesztek)
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest