- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm Uraim.
-
törölt tag
Úgy tűnik, hogy kénytelen vagyok gyorsba venni egy patkányt..
A4Tech X-710BK, árban ez a legjobb, amit találtam és alakra ugyanaz, mint a mostani (=XL-750F), csak ez 2000 dpi-s, de ezt is 1600-on használom.
Esetleg valami negatív/pozitív észrevétel ? -
törölt tag
Kéne egy kis segítség.. Nekem az átlagnál kisebb a kezem. Mint korábban írtam jelenleg egy XL-750F-em van, nem rossz, de kicsit talán nagy.
Amit kinéztem egy V-Track F3. Nem tudom mennyire jó egér, de kis kezű embereknek jó. Legalábbis, amit kivettem az angol videóból..
Szóval tudnátok ajánlani 1-2 A4Tech rágcsálót ? (lehetőleg x7 legyen vagy hozzá valami nagyon hasonló jó egér.)
Megköszönném. -
törölt tag
Nekem egy XL-750F-em van. Bár oscar nincs hozzá, mert pont ez trágya nem támogatja - miért támogatná.. hisz nem kell.. -,de annyira strapabíró!
Megvan már 3-4 éve, folyamatosan kapja tőlem a kisebb-nagyobb, annál is nagyobb pofonokat és még mindig jól üzemel. Jó, már nem úgy kattint, mint újkorában, de működik, tudok vele játszani. Nagyon bevált és nem bántam meg. Állítani nagyon nem tudok rajta sokat - max dpi-t -, de jóvanaz.
Tervezem egy F3 vételét, ha lesz kes.. -
törölt tag
Olyan létezik, hogy egy x7-es egérhez nincsen macro ? Letöltöttem az oscart, de nem akarja felismerni.. Nem tudom elhinni, hogy ennyire szerencsétlen legyek.. XL-750F típusú egerem van és eddig nem találtam hozzá oscart, de még csak drivert se. a hivatalos oldalon..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fotók, videók mobillal
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest