Új hozzászólás Aktív témák
-
Malchek
csendes tag
Hát én csak azt tudom a haverodnak tanácsolni, amit fent is leírtam, hogy új kiadású a4tech egeret ne vegyen, mert macro valszeg nem lesz jó és ez a V-treck szenszornak pedig vannak elég idegesítő tulajdonságai. Esetleg olyan boltot érdemes nézni ahol ott porosodik már legalább két éve a polcon az egerentyű. Persze ha a macró nem érdekli és mindíg csak ugyan azon a felületen használja, akkor nem rossz továbbra sem.
-
Malchek
csendes tag
Nem hiszem, hogy gyári hibás lenne, hanem inkább ezeket már eleve így gyártják. Nézegettem külföldi fórumokat és ott is az újabb típusú egereknél hasonló a gond. Azt pl tudom h a régi 718bk-nál az alján a szenszor mellett elvileg van két tappancs és a bal oldalon gumis cucc van a hüvelykujjnak. Az enyémről ez hiányzik. A redős gumi helyett pontozott bemélyedések találhatók és az alján is csak 4 tappancs van. Ha azt mondod, hogy neked is új kiadású egered van és rendesen müxik, akkor lehet becserélem. Most azon agyalok, hogy melyik áramkört kell kiiktatni, hogy ne semlegesítse a jobb gomb a macrot, de ehhez lehet nem ártana látnom egy korábbi kiadást, hogy mi az ami változott
Gondolom nem fogod szétkapni, hogy megnézd milyen évszám van beleírva
Amugy megoldás lehet neked, hogy nyomd meg háromszor és akkor minden skuló kiszalad a desertből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest