Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Norbika88
üzenetére
Hi, én tavaly nyáron vettem egy V7 egeret. Először driver gondjaim voltak, mivel ugye a driverben volt 3 mód (azóta már 4) amiből az első kettő ingyenes, a többi fizetős. Én az első módban akartam használni, mivel nem igazán érdekelnek a makrók se a duplatripla lövések, de ott a középső három gomb kihasználatlan maradt, cpi-t váltani meg nagyon nehézkes volt (dupla klikk, görgő, klikk) és a kijelzés is ronda volt. Mindezeket viszont két hete megoldotta az új driver, most már 1. módban szinte teljesen konfigurálhatóak a középső gombok, akár cpi váltásra is, a kijelzés is javult és a minimum cpi-t levitték 100-ra. Mind remek újítás, azóta úgy érzem ez a legjobb egerem amit valaha vettem. Ha még annyit megcsinálnak, hogy a görgő színe változna cpi függvényében, akkor tökéletes lenne, de ez már csak apróság.
Az egér hardverileg szerintem nagyon rendben van, pontos, reszponzív, könnyen csúszik, szeretem. Igaz kapott tőlem egy nagy X7 szövet egérpadot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest