Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó78
tag
válasz
Cathulhu
üzenetére
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy adott egy a4 tech x7 es (X-750F)egér. Van ugye hozzá egy a4 tech oscar program a gombok beállításához. Csak az a probléma hogy a program nem ismeri fel az egeremet. azt irja hogy csatlakoztassam az egeret. valami driver nincs hozzá win 8.1 hez?
Eszközkezelő sima HID szabványos egérnek látja.köszönöm a segítségeket
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
Cathulhu
üzenetére
KÖsz ia gyors segítséget. Igen igazad volt rá kell tenni a legelső opcióra, eddig kettesen volt elvileg az is ingyenes, de anál mégsem működött..
namost, már tudok funkciókat álítani a gombokon, pl beállítttam hogy az (1)-es váltson érzékenységet, 800-2000-3200 között, a gomb színei már nem változnak csak a gépen akis program fülében, viszont a dpi szám minden esetben marad 800. nem értem.
![[/IMG NA!!] mégis megvan köszi! nem CPI+,- ra kell meni hanem cycling ra és úgy ugrál a 3om állás között [/IMG NA!!] mégis megvan köszi! nem CPI+,- ra kell meni hanem cycling ra és úgy ugrál a 3om állás között](http://kepfeltoltes.hu/150507/bloody_www.kepfeltoltes.hu_.png)
-
rolexes
csendes tag
válasz
Cathulhu
üzenetére
Igen 600 illetve 800dpi mellett néztem az összehasonlítást, ha 1000hz-n megy és 800dpira rakom akkor is van kicsi kilengés persze nem akkora mintha feljebb tenném, de észre venni. Természetesen a többit is próbáltam és igen csak néztem ferdén, hogy tudtam így játszani
Okés köszi a tanácsot megnézem. 
-
rolexes
csendes tag
válasz
Cathulhu
üzenetére
Szia! Csináltam egy tesztet két egér között. Amint látod az egyik egy PS/2 port csatlakozású "sima" egér a másik meg usb csatlakozású 1000hzen futó gamer egér. Ahogy látszik a képen a két egér között ilyen szintű különbség van a ps/2es javára... Ezt konkrétan nem értem miért van így. Mit állítsak a másikon hogy ilyen jól tudjam használni mint a samsungos egeret? (Tök mind1 a dpi ugyanaz az eredmény az x7nél).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Bittorrent topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előzővel (X7-el) gond nélkül felismerték a játékok. Ezzel hogyan lehet

Okés köszi a tanácsot megnézem.

ez 10,7K volt a boltban