- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, de szinte sosem érek el az egérpad széléig...
Most megnéztem, 7x !!! átér a monitoron a pointer, mire el tudom húzni az egérpad egyik szélétől a másikig az egeret...
A súlyokkal én is így voltam, amint kicsomagoltam az új egeret, már vettem is ki belőle az összes súlyt. -
Macei
tag
Nekem lézerrel sincsen rossz tapasztalatom meg az optikaival se. Bár a lézeres dual sensor-os volt biztos számít.
De szerintem maradok az optikainál, sok a javaslat a neten, csak pár évvel ezelött a lézeres jobb volt ugyhogy a dátumokat figyelnem kellet a véleményeknél
A mostaniba tetszett hogy súlyozható ez az első ilyen egerem, amikor nem volt súlya gond nélkül kiszaladt a kezem alól, 6 súlyból 5 fent van ha a 6. is fent van fárad a csuklóm.
Itt egyébként informálódtam egy kicsit régebben.
Én is karomfogásban használom csak én nem szorongatom, legfeljebb sniper headshot elöttMég a X-755K láttam ami bejönne de csak az X7 oldalán találtam, boltokba X-755BK-van ami meg nincs az X7-es oldalon.
Van tapasztalatod?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest