- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Van nekem egy X-718F egerem, és mint sokan másoknak nekem is halódik a görgő. Szal szétszedtem és láttam, hogy nem a megszokott (vagy csak én vagyok lemaradva) inkrementális jeladó van benne megvalósítva, hanem egy zárt rendszerű, ezért tisztítása majdhogynem lehetetlen. Jobb híján így csak beledugtam egy megfelelően apró csavarhúzót, ami pont illeszkedik a lyukba és olyan gyorsan csavargattam, ahogy bírtam. Az eredmény pedig az, hogy most már csak nagyon ritkán ugrik meg a görgő, talán kibír ilyen állapotban még pár hónapot.
Egyébként van a tenyér résznél egy 18 g-os súlyocska, hát most kiszedtem, de nagyon orr nehéz most az egér, sztm visszafogom rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen videókártyát?
- Rendszergazda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest