Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Van nekem egy X-718F egerem, és mint sokan másoknak nekem is halódik a görgő. Szal szétszedtem és láttam, hogy nem a megszokott (vagy csak én vagyok lemaradva) inkrementális jeladó van benne megvalósítva, hanem egy zárt rendszerű, ezért tisztítása majdhogynem lehetetlen. Jobb híján így csak beledugtam egy megfelelően apró csavarhúzót, ami pont illeszkedik a lyukba és olyan gyorsan csavargattam, ahogy bírtam. Az eredmény pedig az, hogy most már csak nagyon ritkán ugrik meg a görgő, talán kibír ilyen állapotban még pár hónapot.
Egyébként van a tenyér résznél egy 18 g-os súlyocska, hát most kiszedtem, de nagyon orr nehéz most az egér, sztm visszafogom rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest