Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invisibility
csendes tag
Hy gyerekek! Most karácsonyra kaptam egy X-710.F jelzésű A4tech motkányt. ugyanis az elődjét kétünnepközti hálópartyn sikerült szétsoroznom, mert ügyes volt az egér
. komolyan felpattantam és elkezdtem sorozni az egeret ököllel és repültek a darapkák a szérózsa minden irányában. Aztán mikor már teljesen megsemmisült az egerem, apám ki az ajtóban érdekes arckifejezéssel nézte az eseményeket a többiekkel együtt megkérdezte hogy mi a baj.
Mondtam neki hogy kellene egy új egér... Aztán elment. De a hálóparty nem állhatot meg. Szervízegér. Valami geniius alapot beállítottam és azzal toltam. Majd nemsoká apám beállít és mondja hogy tessék a karácsonyi ajándékod, és mondta hogy érezte hogy egyszer az az Azona egér hamarosan rákefél, és akkor vette meg ezt az a4tech egeret. Minő külömbség, minő fellélegzés volt használatba venni az új szerzeményt! Szerintem 5 csillagos a motkány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Horgász topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. komolyan felpattantam és elkezdtem sorozni az egeret ököllel és repültek a darapkák a szérózsa minden irányában. Aztán mikor már teljesen megsemmisült az egerem, apám ki az ajtóban érdekes arckifejezéssel nézte az eseményeket a többiekkel együtt megkérdezte hogy mi a baj.
Mondtam neki hogy kellene egy új egér... Aztán elment. De a hálóparty nem állhatot meg. Szervízegér. Valami geniius alapot beállítottam és azzal toltam. Majd nemsoká apám beállít és mondja hogy tessék a karácsonyi ajándékod, és mondta hogy érezte hogy egyszer az az Azona egér hamarosan rákefél, és akkor vette meg ezt az a4tech egeret. Minő külömbség, minő fellélegzés volt használatba venni az új szerzeményt! Szerintem 5 csillagos a motkány.