- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invisibility
csendes tag
Hy gyerekek! Most karácsonyra kaptam egy X-710.F jelzésű A4tech motkányt. ugyanis az elődjét kétünnepközti hálópartyn sikerült szétsoroznom, mert ügyes volt az egér
. komolyan felpattantam és elkezdtem sorozni az egeret ököllel és repültek a darapkák a szérózsa minden irányában. Aztán mikor már teljesen megsemmisült az egerem, apám ki az ajtóban érdekes arckifejezéssel nézte az eseményeket a többiekkel együtt megkérdezte hogy mi a baj.
Mondtam neki hogy kellene egy új egér... Aztán elment. De a hálóparty nem állhatot meg. Szervízegér. Valami geniius alapot beállítottam és azzal toltam. Majd nemsoká apám beállít és mondja hogy tessék a karácsonyi ajándékod, és mondta hogy érezte hogy egyszer az az Azona egér hamarosan rákefél, és akkor vette meg ezt az a4tech egeret. Minő külömbség, minő fellélegzés volt használatba venni az új szerzeményt! Szerintem 5 csillagos a motkány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Videó stream letöltése
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest