- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikcip
csendes tag
Sziasztok.
Az előbbi hozzászólóhoz hasonló gondom van nekem is, de már három napja hiába próbálkozom valamiféle megoldással, s keresem a Hálón az engem kisegítő ötleteket, de eddig nem jutottam semmire:
A4tech x7 F5-ös egerem van, amelynek két oldalsó gombját, s a középső pirosat - egyik pillanatról a másikra - nem tudom használni. Eddig az X7 Oscar Editorban ezekhez a gombokhoz billentyűkombinációt állítottam be, amivel nagyon meg voltam elégedve. Az Editorban ezt most is megtehetem, de a beállítás semmilyen hatással nincs a két gomb működésére. Ugyanakkor nem valószínű, hogy valamilyen szakadás volna az egér vezetékeiben, mert a gombok nyomkodására a képernyőn lévő valamelyik aktív ikon inaktívvá válik, és az Editor ablakát a középső piros gombbal egy kicsit el is tudom húzni a helyéről.
Azt gondolom, hogy az egérben lévő memóriában történhetett a hiba, valahogyan azt kéne életre kelteni. Egy reszettel... vagy földhöz csapással.
Az egér egyébként nagyon jó, sajnálnám kidobni. Venni meg nem tudok megint egy ilyen kaliberűt.
Szóval kéne valami megfelelő tanács.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest