Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Ha kiveszem auto állásból akkor berakja azokat az értékeket amit amúgy beállítana, és persze abból már tudok következtetni. Nem írtam le de én próbálkoztam tegnap csak nem sikerült megoldanom.
Az auto állásban emelt fsb-nél pityegéssel honorálta a próbálkozásomat.
Kivettem auto állásból és emeltem az ott található értékeken, és emeltem még egy kicsit a ram feszen, de még ez se volt elég és ismét pityegett.
Utána még tovább növeltem ezeket a számokat és már elkezdte betölteni a az XP-t, de aztán nyomott közben egy reset-et. Aztán már nem volt kedvem foglalkozni vele, de ma este ha az égiek is úgy akarják tovább próbálkozom.
Igazából az lenne egy hasznos infó számomra hogy ezeknek TCCD-s ramoknak milyen a gyári időzítésük 566-on illetve 600-on mert akkor legalább azokkal a beállításokkal nem kéne szórakoznom.
(Köszi
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Direct One (műholdas és online TV)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)