- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Ha kiveszem auto állásból akkor berakja azokat az értékeket amit amúgy beállítana, és persze abból már tudok következtetni. Nem írtam le de én próbálkoztam tegnap csak nem sikerült megoldanom.
Az auto állásban emelt fsb-nél pityegéssel honorálta a próbálkozásomat.
Kivettem auto állásból és emeltem az ott található értékeken, és emeltem még egy kicsit a ram feszen, de még ez se volt elég és ismét pityegett.
Utána még tovább növeltem ezeket a számokat és már elkezdte betölteni a az XP-t, de aztán nyomott közben egy reset-et. Aztán már nem volt kedvem foglalkozni vele, de ma este ha az égiek is úgy akarják tovább próbálkozom.
Igazából az lenne egy hasznos infó számomra hogy ezeknek TCCD-s ramoknak milyen a gyári időzítésük 566-on illetve 600-on mert akkor legalább azokkal a beállításokkal nem kéne szórakoznom.
(Köszi)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest