Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• the taky

csendes tag

Sziasztok. :)

egy nagyobb fejlesztés után vagyok,szeretnék náhány számomra fontos kérdésben véleményeteket kérni & ettől függően eladni néhány alkatrészemet.. :)

my new config:

AMD Athlon 4800+ X2
    Gigabyte (elfelejtettem) Alaplap
    Gainward GS7800+512Mb AGP

Kingmax Super Ram PC3200 DDR400Mhz 4X512Mb :))

stb....

rövidre fogva (ha tudom) az a lényeg hogy ezek a ramok nekem 482Mhz-en mennek proci húzás nélkül.2/5 arány beállításal a biosban.napokig hagytam az uj rendszert menni,tesztek sokaságát zudítottam a gépre,egyszerre 4 nagy igényü játékot futtatam,közben írtam,nyomtattam,3dmarkok,pcmark stb gyilkoltam...semmi ujra indulás,lefagyás semmi.400Mhz-es ramjaim 482-ön simán mennek.3.5-ös lavalyston 3,4,5 helyekre ugrottam pedig azok már a DDR2-es helyei....
    nagyon külömbözően használja az Intel & az AMD a ramokat
    Nincs is semmi bajom mert esetenként,sőt sokszor alázom a DDR2-es ramokat.
    (sokat gyorsult a gép váltás után,meg voltam elégedve a 3.06-os Intel rendszerrel is.Ht-volt,
    de itt tényleg 2mag van ez sokszor nagyon észrevehető.az ára is az volt. :O
    Érdekes továbbá hogy Zalmann cnps7000al+cu proc.hűtőmet átraktam kiváncsiságból. ;]
    ami az Intelnél 38C° semmi tuning adat,az az AMD-nél szintén semmi tune up. 35C°volt!
    Pedig 2 mag nagy hőtermelés stb.

Néhány boltban kaphato DDR600Mhz-es ram is,amit nem tudok mire vélni,ahogy ezt sem tudtam hogy AMDs környezetben minden húzás nélkül lazán mehet egy 400Mhz-es ram
    482-ön!

Kérdésem a kövi: Van valaki aki hasonló rendszerrel bír és DDR500-al vagy netán 600-al használja a gépét?Mert az a bajom hogy nem merek venni horror összegért DDR600-at ha pl 482Mhz a vége a rendszernek.De lehet hogy a Kingmaxoknak a vége ez(ami csodálatos eredmény) de sajnos telhetettlen vagyok,és arra gondoltam hogy eladom a ramokat és rakok bele DDR500 vagy 600-at....Vajon lenne értelme?

Légyszives aki tud segíteni írjon.....Köszi

Ebből adódhat hogy eladóvá válhat 4X512mb-os Kingmax Super Ram DDR400/PC3200
    Garancia 3év,számla minden megvan,kb 3hónaposak.tök egyformák & tökéletesen összedolgoznak.12ezerért vettem darabját,a vörösréz hűtő 6ezer ft volt rájuk,ajándéba adom.8e ftért adom darabját ugy ahogy van... :W
    Meg van 1 Asrock s939alaplapom is az 2hetes 13ezerért vettem & nem kell,mert a Gigabyte-ot építettem be a gépbe.persze minden meg van ehez is doboz,gari,számla minden..8 ezerért mehet ez is...tehát 40be adnám az egészet. :O

várom a hozzászólásokat.... :U

Új hozzászólás Aktív témák