- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Nem tiszta a lelkiismereted?
Nem tudom miért generálsz magad elképzeléseket, olyat amit nem írtam. A ki tudja hol kötött ki nem lopásra értettem, hanem pl a késünket a kukából szedte ki az egyik gyerek, meg volt hogy repült üveg a kerítésen túlra, vagy hasonlók..
Csak ha már viszek valamit, amit más is használ, akkor elvárnám, hogy vissza is kapjam, vagy te nem így vagy vele?
Nem elhagytam, hanem eltűnt, mert lehet valaki használta és nem oda tette vissza...sajnos...(#692) xuldar Pár év alatt rájöhettél volna, hogy szeretek fotózni
-
Clown-corp
tag
Sziasztok ez a táborosdi engem is erdekelne
2 fö kérdés ..
az elsö családot 1 asszony 2 gyerek lehet e vinni .
2 . tudtok e olyan heylet ahol sátrat lehet bérelniilletve egy ráadás . én julius elején tudom meg hogy akkor szerdátol tudok e menni vagy csak péntek este . az remélem még nem késö
-
Huma
addikt
Az összes lényeges info az első hozzászólásban van. Nem kell keresgélni.
Egy kis poénkodás nem hiszem, hogy sok vizet zavarna itt. Legalábbis remélem, hogy csak poénkodnak és nem akarnak megenni ill elásni.Egyébként ha pörög a topic akkor többen találnak rá. Így nagyobb esély van újabb táborozók jelentkezésére. Szóval mondhatni, hogy közhasznú hozzászólásokat írok.
-
föccer
nagyúr
Kb pont ugyan ezt tudom én is írni. Teljesen kiszámíthatatlan a munkám, így maximálisan alkalmazkodom az időponthoz és a helyszínhez is. (bár úgy rémlik, ez utóbbi mint ha már eldőlt volna).
Pólót kérek, biztosan csak szombaton, nap közben fogok lent lenni. Valószínűleg 1 szabad helyem lesz az autóba, amit budapesti indulással és érkezéssel lehet igénybe venni.
üdv, föccer
[ Módosította: CoolMan ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autodesk - Revit
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Windows 11
- Kés topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest