- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BomiBoogie #673 üzenetére
gyanús volt, hogy sokkal könnyebb lett a csomag hazafele. ráadásul itthon nem is találtam utána
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Óh persze odatojtuk nem?
-
Sianis
addikt
válasz
Én nem esküszöm meg rá.
Sianis
-
ViZion
félisten
válasz
Hááát... azért volt ott pár gyanús arc
-
8th
addikt
válasz
BomiBoogie #648 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #641 üzenetére
Nekem hiányoztál
Így olyan elesettek voltunk... jó lett volna, ha ott LÁBATLANkodsz.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BomiBoogie #639 üzenetére
ez ilyen "ha kíváncsi vagy rá, gyere el" típusú megközelítés. annyira nem lehet rossz, ha már a 9. alkalommal sikerült összehozni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BomiBoogie #635 üzenetére
a fotókat csak azok érik el, akik ott voltak
ez eddig is így volt.
-
Winner_hun
félisten
válasz
BomiBoogie #635 üzenetére
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
BomiBoogie #359 üzenetére
Tábor előtt összesítem a sátrakat és hány fő van..valahogy összehozzuk..nem kell faház szerintem
Igaz tavaly óta kicsit "megszaporodtunk" lehet öten megyek
Internet...háááttt én szoktam lenni a legnagyobb kocka
vagyis tavaly rám fogták
Van 3 noti vigyem?
Na meg Samyka is kell hozzá ha jó netet szeretnénk
Más...lefoglaltam a teret
De sajnos a strand mégsem lesz ingyen..
Mivel sátrasok nem kapnak karszalagot...de hátha meg tudom ezt is "botolni" hogy ingyen legyen
Valamint a kempingben van étterem rész is..előre le kell foglalni a kaját aki kéri. Előtte egy héttel írom ide fel a menüt, az árakat jövőhéten
[ Módosította: ngabor2 ]
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #365 üzenetére
Hozzad csak, megy a közösbe
Csigacsaj... király
amúgy a kérdésedre visszakunkorodva [link], érdemes időben telefonon foglalni szvsz.
-
rt06
veterán
válasz
BomiBoogie #365 üzenetére
nekem mindegy, legfeljebb teged korlatoz le ;p
-
rt06
veterán
válasz
BomiBoogie #363 üzenetére
na, ez pont olyan lesz (az ertelmi szint is hasonlo), annyi kulonbseggel, hogy itt mar lehet inni is, nem szol rad erte senki (max az asszony)
amit xul kifelejtett, hogy mindig viz melle megyunk, igy erdemes erre is keszulni (bar volt olyan ev, hogy egyedul mentem be a toba, mindenki mas tul lusta volt hozza)
-
xuldar
addikt
válasz
BomiBoogie #361 üzenetére
Elnézést, ha morcosnak tűntem, nem vagyok az. Sőt, semmi problémám nincs veled! Csak úgy vettem ki szavaidból, hogy tapasztalatlan vagy a tábort illetően, én pedig igyekeztem információval szolgálni.
-
xuldar
addikt
válasz
BomiBoogie #359 üzenetére
Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de ez nem számítógépes tábor. Csak 1-2 laptop szokott előkerülni, leginkább e-mail nézegetésre, esetleg netes hülyeségek mutogatására, de pont az a lényeg, hogy a sok kocka ne a gép előtt üljön. Ennek megfelelően a program pihenés, evés, ivás, locsogás, helyi nevezetességek megtekintése szokott lenni. Nincs semmiféle kötelező program, minden opcionális. Mindenki akkor jön és addig marad, ameddig kedve/pénze/ideje futja.
-
xuldar
addikt
válasz
BomiBoogie #356 üzenetére
Nem látom az összefüggést a 2 dolog között. A bejelentkezettek többsége mindenképpen megy, a megrendelt pólók is meg fognak érkezni a táborba. Ez semmilyen kapcsolatban nincs azzal, hogy ha jössz, megrendeled, ha nem tudsz jönni, nem rendeled meg.
-
7
addikt
válasz
BomiBoogie #259 üzenetére
Nyugi, csak érdeklődik. Gondolom átlagéletkorból szeretne következtetni, hogy mire is készüljön. A probléma csak ott van, hogy elég nagy a szórás általában.
-
stranger28
addikt
válasz
BomiBoogie #259 üzenetére
Megtéveszt a képem szerintem.
-
Huma
addikt
válasz
BomiBoogie #249 üzenetére
Vettem.
(#250) Ramius:
A szúnyogriasztók nem sokat érnek. Legalábbis amiket én használtam azok nem űzték el a szúnyogokat. Ellenben mivel olyan lett a tenyerem ezért minden kaja keserű lett tőle a tábortüzes sütögetésnél. Szóval én nem vagyok a híve.Én ha megyek akkor is max csak egy-két napra ugrok le valószínűleg, de mint mondtam elég képlékeny a szabadidőm.
A póló milyen színű lesz? Lehet választani vagy egységes lesz?
A pecázási lehetőség még mindig kérdéses. Gondolom mást is érdekel, hogy lehet e horgászni ott.szerk:
Remélem azért ez még nem számít offnak... -
Huma
addikt
válasz
BomiBoogie #246 üzenetére
Először azt hittem, hogy nem de most elolvastam és beugrott. Szóval igen, ismerem. (Főleg hogy most elolvastam.)
A kényeskedés amúgy nagyon távol áll tőlem. Csak szeretek mindenre felkészülni és mindennek utánajárni mielőtt belevetném magam. Mondhatni hogy inkább a túlzott alaposság jellemző rám.
Amúgy meg az vesse rám az első követ aki szereti a hosszú buszozást és imádja szúnyogokat. -
Ramius
őstag
válasz
BomiBoogie #235 üzenetére
Most épp nem.
-
Oly
őstag
válasz
BomiBoogie #222 üzenetére
Másrészt pedig az a jellemző, hogy a budapestiek csak itt írogatják, hogy tuti eljönnek...
Ennek ellenére minimális a részvétel a fővárosból.
Általában a végére csak azok jönnek onnan, akik amúgy is ott vannak mindig.Miskolcról simán lekocsikáztunk Oszkóra, vagy Pécsre is... DE Pécsről is többen és többször jöttek már a keleti szegletbe (cirka 500 km), mint a fővárosból.
Az első három tábor után a nyugat-magyarországiak hőbörögtek, hogy messze van, ezért szerveztük Oszkóra a tábort.
A helyiek (20km-en belülieken) kívül szerintem nem volt senki új résztvevő nyugatról.
Ez után egyértelmű volt, hogy teljesen mindegy a helyszín!Továbbá, ha jobban visszagondolok, akkor egy Budapestre szervezett országos találkozón is elenyésző létszámban jelentek meg a fővárosiak...
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Én pl kocsival fogok menni Bp-ről,
Van még 3 hely -
Ramius
őstag
válasz
A vadnai táborban voltak jó páran Debrecenből. Csekkold csak a két település távolságát...
Remélem nem lesz belőle sértődés, de most leírom amit gondolok. A pestiek (90%) azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ, és ami a nulláson kívül van az már nem is létezik, vagy az még feltérképezetlen, ősemberek lakta táj, meg egyébként is túl messzi van... -
ViZion
félisten
válasz
Nekem meg a puttonyom tele van, h minden csak BP...
Jó a vidék, itt legalább nyugi van, nincs autós hétvégi tömegnyomor, etc. Ez nincs is messze sztem.
Nem tudsz esetleg vkivel közösen jönni? Vagy vonattal lejössz Kiskőrösre, 'oszt jól elviszlek -
rt06
veterán
válasz
"Lehet tudni, hogy miért van a helyszín ilyen messze Budapesttől?"
egyreszt ez most egesz kozel van budapesthez, masreszt pedig az eddigi evek tanulsaga azt mutatja, hyogy a tarsasag tobbsegeben nem azokbol tevodik ossze, akikhez kozel van a tabor, igy gyakorlatilag kicsi a jelentossege annak, hogy hol van (aki akar, az ugyis odamegy)
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
BomiBoogie #191 üzenetére
Igen csak a helyet is meg kellene találnom, ami meg időpont függvénye..ezért próbálom szorgalmazni az időpont fixálást..
-
föccer
nagyúr
válasz
BomiBoogie #189 üzenetére
És előre szólj, hogy kell kaja és kell póló. Ezeket általában 2-3 héttel tábor előtt szoktuk lezárni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
BomiBoogie #184 üzenetére
Nincs, csak a váratlanul beesőknek nem lesz pólója, vacsorája.
üdv, föccer
-
Rez_Grof
őstag
válasz
BomiBoogie #184 üzenetére
Igazándiból nincs. De azárt 1-2 héttel lőtte azért már jó tudni, kötségvetés számolás miatt.
-
Huma
addikt
válasz
BomiBoogie #176 üzenetére
Azért meglepődnél, hogy amíg te egy PH!nagyúr nevében tetszelegsz addig valaki (én) BomiBoogie-ként mutatkozna be.
Amúgy én szívesen felajánlom, hogy a tábor erejéig nicknevet cseréljünk. -
Huma
addikt
válasz
BomiBoogie #155 üzenetére
"Vagy egyéni belátásra van bízva, hogy vállalom-e a sajátomat vagy mondjuk másnak kiadva magamat trollkodok?"
Ez nekem is eszembe jutott.
(A trollkodás kivételével természetesen)
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
BomiBoogie #169 üzenetére
Tudom már..Winnerről téptem le olyat
Aztán táboros pólócsere lett belőle
(#173) BomiBoogie Gyere el megtudod
De Rezi ha ülve alszik - ettől-attől- akkor ne szólj hozzá
Én megtettem, a lábamon maradandó nyomok lettek a mai napig
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
BomiBoogie #169 üzenetére
Kalandornak van táboros pólója
-
Winner_hun
félisten
válasz
BomiBoogie #161 üzenetére
Ugyanmár, kispolák rulz. Egy páran tudják
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Oh én amikor először voltam, kb 20 pasi, akinek fele matton volt bemutatkozott...de 2 perc múlva senkit se tudtam kicsoda..de tábor végére belejöttem
Nekünk nem futi 15 millásra, csak egy öreg suzukira..de a szlogenem, ez legalább ki van fizetve
De jöhetsz gyalog is majd eléd megyünk
-
rt06
veterán
válasz
"Tehát ezt értsem úgy, hogy 15 millás terepjáró alatt ne közelítsem meg a tábort..."
csak akkor, ha nagy az alvazmagassaga, kulonben surolni fogod az aszfaltot -
föccer
nagyúr
válasz
Nem feltétlen kell terepjáró, de a 15 milla jöhet. Ráadásként ha még huma ként köszönsz,a kkor aztán pláne el leszel földelve
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Nagyérszt ismerjük már egymást. Évről-évre van néhány "újonc" a táborzók között, ők meg gyorsan bebutatkoznak. Emlékszem, hogy az oszkói táborban ttower volt az "újonc". Néztünk is ki a fejünkből, hogy wtf 15 millás terepjáró, alumínium asztal, meg skótkockás szoknya....
De szerencsére tök normális volt a gyerek, csak hát első ránézésre eléggé kirítt a tömegből...
üdv föccer
-
rt06
veterán
válasz
BomiBoogie #158 üzenetére
nem, de emiatt sem volt meg senki kinezve a csoportbol
-
rt06
veterán
válasz
volt mar pelda ez utobbira is (igaz nem a taborban, hanem egy mezei talin), ahol az illeto nem a sajat nick-jen mutatkozott be, de tobbnyire nem ez a jellemzo
-
Thrawn
félisten
válasz
Arra vigyázz, hogy ál-Huma ne legyél, mert elásnak véletlenül
-
rt06
veterán
válasz
BomiBoogie #153 üzenetére
ez a tabor egy kozel 10 evvel ezelotti ph talin merult fel, hogy ne csak 1 estere uljunk ossze sorozni, hanem kicsit hosszabb idore
a celja leginkabb az, hogy ne csak egymas post-jait olvassuk, hanem meg tudjuk nezni egymas buta kocka kepet is
jelentkezni pedig ujonc rangtol mar siman lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest