- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Amint tudok biztos információt a póló áráról és színválasztékáról, akkor be fogom linkelni. Már megkértem rá az árajánlatot, de még nem adtak választ.
Horgászatról meg már pár éve nem volt szó..ezért nem is kérdeztem rá. Amennyiben valakit érdekel ilyen információ, természetesen utána kérdezek.Innentől, mint táborszervező, azt kérem tőled, hogy bármivel kapcsolatban kérdésed van tőlem privátban kérdezd meg és ne írj ide a topicba, mert ha nem vennéd észre, nem igazán szeretnék téged. Így a provokálást is ki tudjuk kerülni!
Évek óta csak okoskodsz az aktuális tábor topicba és csak szítod a tüzet..ezt kerüljük el és csak nekem írj innentől légyszives!!
Egy évvel ezelőtti árakat és lehetőségeket ne linkelj, mert az nem biztos, hogy ebben az évben is így van! Félrevezetni meg senkit nem szeretnénk!
-
Ramius
őstag
Szerintem tolonganak mindjárt itt az emberek, hogy elvihessenek autóval
Egyébként minden tónak meg van az a tulajdonsága, hogy teli van szúnyoggal a környéke. Szóval ne gyere, megesznek. Ha felmerülne a gondolat benned, hogy netán befújod magad ellenük, nos...mint írtad, úgyis lusta lennél erre is.
Megint csak oda jutottunk, hogy ne gyere. Kész. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Akkor most kérlek, hogy ennek figyelembevételével a továbbiakban szorítkozzunk a táborhoz szorosan kapcsolódó hozzászólásokra.
-
föccer
nagyúr
Haragudni nem haragszom rád, ne aggódj. Nincs miért haragudnom. Viszont valószínűleg idén is csak néhány órára tudok lejutni a táborba. Ebben a rövidke időben az az egóddal akarok szembe találkozni, hanem a rég nem látott ismerősökkel, barátokkal dumálni, lazítani egy kicsit. Persze az újoncok sem zavarnak, ha azok beilleszkedtek a társaságba. Ne haragudj, de amennyire a személyiségedet megismerhettem, nehezen tudom elképzelni rólad, hogy ez neked könnyedén menne. A többi már ennek a következménye.
üdv, föccer
-
rt06
veterán
"Az összes lényeges info az első hozzászólásban van. Nem kell keresgélni."
kiveve az igenyfelmereseket, amit jo ha lat aki errejar, es az arra adott valaszokat, amit annanak ossze kell gyujtenie"Egy kis poénkodás nem hiszem, hogy sok vizet zavarna itt. Legalábbis remélem, hogy csak poénkodnak és nem akarnak megenni ill elásni."
szerintem pedig nem az a topic celja, hogy unalmadban itt jopofizz es okoskodj"Egyébként ha pörög a topic akkor többen találnak rá. Így nagyobb esély van újabb táborozók jelentkezésére. Szóval mondhatni, hogy közhasznú hozzászólásokat írok."
a cel megintcsak nem az, hogy minel tobben ratalaljanak (erre van kiemeles, meg lesz majd biztos logout iras is), hanem hogy akik jonni akanak (marmint valoban akarnak), azok meg tudjak beszelni, hogy hova, mikor, mit kell venni, mit kell vinni, mit fogunk enni, ki honnan indul, ki mikor erkezik, kinel van hely a kocsiban, kinel van hely a satorban, ki rendel polot, mekkorat es milyen szinut, mi legyen egyaltalan a polon, ki csinaltatja meg a polot, es meg ezer mas dolgot, amihez az eg egy adta vilagon semmit nem tudsz hozzatenni
osszefoglalva tehat, ha nincs mit tenned, kerlek azt ne itt tedd -
rt06
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest