- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Balli
őstag
Igy van.
Jó lenne egy 9800pro :)
Még januárban vettem ezt a kareszt újonnan 40pénzé-akkor jó vétel volt márbánom.
Hihetetlenül lezuhantak az árak. Ma már min. XT-t vennék de inkább gyűjtenék s beroháznák egy 9800pro-ra 55-60 közötti ár elég barátságos
Bár azért még igy is sok :) Főleg egy kártyáért -
Balli
őstag
A palomoino fos proci nem igazán lehet húzni sajna :(
A ram-okat nemtom milyenek szerintem ultra gyengék lehetnek. Azok helyett mindenképp kellene új. Most milyen/melyik a legjobb 512-es ram? Mennyibe kerülnek.
Egyébként őszre tervezek egy komplett gépcserét: alaplap+proci+ramok -
Balli
őstag
Többen is irták hogy 480/800-on ment 4100-at. (s akkor még a gpu-t lehetett volna szerintem húzni) De 4000 fölött mindenképpen teljesit tuningolva.
Nos nálam meg épphogy elérte a 3000 pöttyöt úgy hogy levettem az élsimitást+szűrést.
Szval ezt én egyszerűen nem értem. Ilyen sz*r lenne a gépem, ez ennyire visszafogná: 383 MB ócska RAM Nagyon gyengus alaplap 1700+ (1433Mhz) palomino AMD XP
Mi lehet a hiba?
Egyébként 2400-on megy alapon= szégyen.
De az eredménynövekedés jó +600 pötty -
Balli
őstag
Felraktam már 400-ra, s lenyomtam a 3DMARK2003-at s semmi hibát nem jelzett! (de más is akinek ugyanilyen márkájú 9600pro-ja van ezen az értéken használja 390-400 között) Elég jóltuningolható 2.8-as ramjai vannak.
Mivel én kis amatőr attól féltem leég a karesz addig leszereltem a ház oldalát s szobaventivel hűtöttem :) Nahát úgy nem melegedtek fel a ramok :) -
Balli
őstag
Addig bizti nem fogom használni
Tehát akkor az a lényeg hogy úgy/addig húzzam fel a kareszt akármilyen hűtéssel (akár a nélkül) hogy az hiba nélkül üzemeljen pár napig (húzós játékokkal tesztelve).
Utána nyugodtan hagyhatom azon az értéken mindenféle aggodalom nélkül.
Ennyi :) Ezt is fogom tenni
THX -
-
Balli
őstag
Értem. A bordák végül is átveszik a memtől a meleget.
Köszi szépen a segítsegedet.
Igazából én csak attól félek hogy miután meghúzom a kareszt, az nem fog jelezni hibát (szemetelés, fagyás..) s közben meg mégis 'kifüstöl' a nem megfelelő hűtés miatt (féltem a kis kareszomat). Vagy ilyen nem nagyon létezik? -
-
-
madve
tag
Hi,
A Zalmannt tudom ajánlani nagyon. Én 6500-ért vettem. Egy connect3d Radeon 9800Pro-n üzemel. Az opc. venti kell moindenképpen. Mondjuk én nem vettem mert a ház 12cm-es ventije pont rá fujja a levegőt. A kari 425/375 -ön beton stabil. Tovább még nem húztam. A memóriákra a Titan bordákat tettem mert a zalman alatt kevés a hely. Én kellemesen csalódtam a Zalmanban. Azt hittem nem fog jól hűteni. De nagyon tuti. Aki kitalálta a ezt a heatpipe-os megoldást..... Király csávó volt.... :C
Szerintem csak rendelésre fognak hozni mindenhol mert a boltok nem szeretik nagyon a speckó cuccokat mert nem fogy gyakran és csak áll benne a pénz.. Ha tudsz várni akkor 2 napon belül szereznek neked. -
Joz76
tag
Zalman cuccot legolcsóbban a varázsceruzában kapsz. Van még pár hely (pl pixel asszem) de amikor nekem kellett Zalman, és utána néztem ők voltak a legolcsóbbak. Ja nekem az új VGA cooler kellett egy R9700-ra, és az eredeti cooler jobban hűtött, viszont a Zalman a kieg coolerrel együtt is sokkal halkabb (kieg cooler viszont sajna kell, mert anélkül marha meleg a cucc)
http://www.varazsceruza.hu
Joz
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest