- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
A palomino sajna tényleg fos :((( Öszre szerintem már lemennek a a 64 bites alaplapok és procik ára szoval szerintem ha nincs elég pénzed akkor hagyd inkább télre de mindenféleképp valami ilyesmibe gondolkodj.... A ramrol meg annyit h. a legjobbat a pénzhatározza meg .... a ramokban meg mindenféleképp dualba gondolkodj h. kihasználd a dual channel elönyeit , ugyhogy vagy 2 × 256 v 2 ×512
-
Tuti h. a géped fogja visza nálam 480/340 1800+ @2400+ 10×200 on 2×256 400 mhz dual ban nF7tel nyom ki 4000 pötyöt :D ha nem huzom 3300 pöty :)
Vegyél 2×256 ramot és nf7 et. Az nf7 most azthiszem 16000 ft bruttoban bluefisben a ebbe rakd a procit és huzd fel kb 9,5×200 ra és a többit add el! :) igy menni fog a 4000 pöty -
A lényeg az h. a számitogép bináris számrendszert használ tehát egyseket és 0 ákat és ezeket a jeleket digitálisan küldi tovább az adott hardwares egységnek . Ha huzod a karit ezek a digitális jelek torzulnak ,minnél jobban huzod annál jobban pl az 1 esből 0 lesz vagy fordítva.... A melegtől csak jobban torzulnak a digitális jelek....
[Szerkesztve] -
Tudod mikor füstől el valami pl ha zárlatos lessz vagy ha tuláromat kap , 1 a memeket nem tudod ugy huzni h. ne lásd mikor elég nekik 2 a gput se tudod megölni mert egyből kifagy a gép.... igy h. öszinte legyek nem elfüstöl a karid hanem megrövidül az élete nem 6 évig fogja bírni hanem 3-4 évig az a lényeg ha három négy évig használod huzásal lehet h. három négy év után huzás nélkül is elkezd hibázni a ram vagy a gpu stb stb de leégni nem fog az biztos ! legalábbis a tuningtól biztossan nem ...:)
-
Szerintem le se vedd róla őket ,azzal h. hűtőd a kártyád attól még nem megy semmi tönkre. Én nem használok ventit eleve tele van a házam ventivel igy is elég szellős kettő igy is elégé meghütti a kártyámat tovább meg nem akarom huzni szerintem a 250 ramoktol a 340 igy is eléggé szép eredmény ,ha ugy gondolod h. a memria bordák is tűz forrokak a huzástól miután rá tetted, akkor ajánlok rá egy ventit.... végül is a plussz hüttés sose árt... :P
-
Elvileg nem miért veszne el?Hogyha ésszel rakod fel.... Nekem kéne mert nagyon melegszik ezt abbol is érezni h. elvileg langyosnak kéne lennie ehelyett a nyáklap tulodala ahol kb a proci elhelyezkedik nálam az is forro szokott lenni ha 480on megy a gpu ,ugyhogy én mindenféleképp beszerzek egyett...majd :)
-
szerintem nyugodtan adhatszneki ha letesztelted őket ! gyilkold a kártyád ilyen beállítások mellett 2 , 3 óráig és ha nem fagy a gép és nem kezd el szemetelni a karid akkor jó . Ja és két három óra után nyulj hozzá a memek hez ha azok sem tűzforróak hanem mondjuk csak melegek esetleg langyosak duplán nem gáz! Ha tűzforroak a memek és nem hibáznak használhatod igy ezeket a beállításokat csak akkor rövid távon szerezz be rá hűtőket az életartam nővelése érdekében... ha jól emlékszem a mistrál árult termaltake mem bordálkat 4 db ot 1500 ért....
-
Veszély mindig van :) De nem hiszem h. a tuningtól kéne parázni .Idáig akármim volt mindig szarrá huztam addig amig lehetett és mind a mai napig működik.
Szóval ha eromlik valami nem hiszem h. a tuningtól fog elromlani már ha ésszel csinálod pl egy 1800+ thorogbredet nem nyomatnám 2,25 volton@2100mhz en :)
[Szerkesztve] -
Ja nem tudja , nekem a hütés azért kellet mert kő kemény 2 3 óra után egy jó kis videókártya gyilkos játéknál( pl far cry) már olyan szinten felmelegedett a vgam h. jobbnak láttam rá egy jó kis hütés megoldást ! igy meg már tökéletesen meg van hűtve esetleg ha tovább akarom huzni akkor gondolkodom talán egy venti rászerelésében ,ami ráfujja a levegőt a memre...
-
Köszsönöm tippeket de azota mióta megnyitottam ezt a topicot a problémám megoldodott.Házilag oldottam meg aluminium lapocskákkal, szerintem ez tökéletes megoldás arra ha az ember egy fillért nem akar költeni hüttésre.Szép nem lett de hütteni hűt mint atom a 250-es ramok 340 mennek , a 340 et nem tesztekre értem hanem igy játszom és használom a vga mat:) , számora ez tökéletes eredmény. Már csak a gpura kéne ki találni valami megoldást mert amióta far cry ozom 480 on ki fagy a gép:( kb a 460 at bírja szoval ugy néz ki h. a Gpu hütőt is le kell cserélnem valami jobbra . arra szerinem veszeg valmi baromi nagy p3 mas hűtőt és át moddingolom h. rá menjen....
-
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest