- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Sajnos mennem kell csak egy röpke hozzászólást tudok még írni... Nem értem miért akarod kikapcsolni a 4 pipiline-t:DDD forrasztgatással bizti ki lehet.. de ha ilyen gondolatok járnak a fejedben, háát:DD :U szegény kártya..
Ja és a kártya azért 128 bit-es mert, olyan ramok vannak rajta..:DD SZVL ha 64 Bit-esre akarod varázsolni akkor ramokat is cserélned kell rajta...
Sok szerencsét hozzá!!!:DDD -
Kiss67
senior tag
Apropo ugye ezen BGA ramok vannak vagyis elég nehezem tudok belátni alá hogy lássam a befolyást ha van.!!
-
Kiss67
senior tag
Ok. Ezt még majd megnézem. A ramok meg az egész kártya egy rendszerhűtő előtt vannak mert egy avance midi server házam van. Szóval szerintem ez kizárt. Azt szerinted meglehetne csinálni hogy kikapcsolnék 2 pipeline-t a 4 ből, vagy ugy egyáltalán nem is menne? Vagyis 64bitesre csinálni. Nem baj hogy lassabb de legalább müködne.
-
Most képzeld el, hogy a gyártó nem úgy tervezte a kártyát hogy mindenféle pasztát meg ragasztót elviseljen a nyákon..ODA SEMMINEK NEM SZABAD FOLYNIA!!
A ramokat is le lehet sarkazni, igaz nehezen..:DD Azt nem hiszem hogy égési sérüléseket fogsz találni rajta..:D Sőt az is elkébzelhető, hogy a bordáknak nem sikerűl megfelelően hűtení a ramokat(Egy ventivel azárt azokra is küldení kellene a hideg levegőt), ezért túlmelegszik már bekapcsoláskor..
Szerintem először is mindenképpen ellenőrizd hogy semmi nem folyt-e le a ramokról a kártyára.. -
Kiss67
senior tag
Üdvözlök minden prohardverest. Lenne egy nagy problémám és szeretném ha valaki tudna segíteni nekem, vagy van valami tipppje esetleg találkozott már ilyen problémával. Szóval van egy Connect3D 9600 pro 128Mb 3.3 Samsung ramokkal. A gép bekapcsolásakor a dos-os kép már szemetes és a windows betöltése alatt kikapcsol a monitor és az ''input not supported'' felirat jelenik meg. Már dos alatt feltöltöttem egy gyári biost a kártyára de a dolog teljesen ugyan azt produkálja. Tudja e valaki hogy a hiba hardveres eredete lehet e attól hogy az általam felragasztott kék titan hütőböl egyet levettem előtte(utána már mind levettem de nem lett rosszabb) és attól van e. Vagy a gpu-ról levett hűtő miatt lehet-e. De szerintem nem. Vagy egyszerüen megsült valami . Hát ez lenne a gond . Szerintem a legjobb megoldás az lenne ha valakinek lenne egy ilyen kártyája és visszavinnénk ezt helyette gariba. Nem kérném ingyen, sőt!!
S E G I T S E T E K ! ! :o:o:o:o
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Fűnyíró topik
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest