Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Urak!
Meghajlok a tapasztalatok előtt, és köszönöm, asszem okosabb lettem...
:P
A megdöglős vadiúj 7200-esekkel kapcsolatban meg: :C -
zLegolas
őstag
''elé meg csak úgy tudnék berakni ventit hogy leveszem az előlapot és lemezollóval vágok neki helyet''
Prószáld meg belógatni! Nem vicc!
Csinálsz neki valami spéci gumiból (pld Trabi kifufogó rögzítő izé... :D ) 4 fület, azt felcsavatozod a régi vinyótartó keretre (már ha elfér lefelé), oszt arra megint rá a winyót.
Ez mellékhatásként csökkenti a vibrációt (és így a zajt), na meg javítja a hűtését, merthogy a luft jól hozzáfér...
:)) -
zLegolas
őstag
1.
A mobilrack alján a rácsot érdemes kivágni, részben vagy egészben, és a fedelet csak szállításkor rátolni. Sokkal jobb a levegőzése.
2.
Sok G-t kibír téma...
Na ez marhaság! Itten képzavbar van! Ez azt jelenti, hogy az ÜTŐDÉSEKET mennyire bírja, nem akármi mást izét!
3.
Semmi helyzetérzékeny alkatrész téma...
Semmi más, csak az éppen az egész cuccot seggel lefelé való használatra tervezték! Gyakorlatilag az egész hóbelevancot az ajánlás szerint seggel lefelé kell szerelni, a régebbbi cuccokhoz még adtak papírt is, meg floppykat, ilyesmi. Na ott említették ezt konkrétan (többek között)
Mellesleg lefogadom, hogy a gyári specifikáció is említi, mittomén hol van a gyártó lapján pld...
De sok sikert! -
zLegolas
őstag
FEJJEL LEFELÉ??? :Y
Gyorsan mentsd az adataidat, és lassan kezdj gondolkodni a pótlásáról!
A ventikről meg annyit, hog vagy barkácsolsz, vagy rohadt drágát veszel.
Ami rohadt drága, az meg többnyire gusztustalan is. (az a króm/kék/ződ/villog még az anyámkínnya is fajta...) :DDD
Mondjuk azokba legalább lehet gyári helyre ventit pakolni... -
zLegolas
őstag
Én tettem egy 12 centiset előre, ez befelé szív, egy 12 centiset fölülre, ez kifelé fúj. Csinyátam 1-1 áramkört, ami egy NTC-n mért hőmérséklet változásnak megfelelően állítja a fordulatszámot (hidegben áll, melegben indul, a ford.szám a meleg függvényében változik...) és az egész egy kapcsolóra van drótozva. Szal éjjel ki is tudom kapcsolni, ha zavaró.
A két ventillátornak mondjuk én vágtam ki a helyét, nem vagyok se krőzus, se sznob, tehát nem 30e..50e-s lila-ződ-króm házam van. Ha elárulnám mibe került, el se hinnétek!
(Nagy torony+P1+1,7GB vinyó+mindenféle=2000 Ft! :DD )
Na, ezt nevezem én modding-nak :C
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest