- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
zeg
őstag
A compaq deskpro4000 gépemben is fejjel lefelé megy az 1.6-os Quantum vinyó a gyártás éve (1997) óta. Talán még akkor is fog működni fejjel lefelé badmentesen kifogástalanul, amikor a mai százhúszgigás hétezerkettesek már rég elrohadtak.
Vinyó elhelyezésekor az a lényeg, hogy vagy párhuzamosan, vagy merőlegesen álljon, és ne zárjon be pölö 30 fokos szöget. -
TeeJay
félisten
Na ja
épp ezt próbáltam elemezni hogy ha a vinyó tartó keretet a helyére tolom teljesen a foglalatba akkor a keret hozzáér a ház elülső fém lemezéhez szóval oda nem tudok semmi se berakni már:(
épp azé gondoltam hogy ha leveszem az előlapot és kivágom a venti helyét a lemezen akkor be tudom tenni:)
ha elmegy a kedvem ettől akkor meg felcsavarozom a vinyó aljára 1 csavarral mert hogy többel eccerre nem lehet szerintem:(
de az is jobb mint a semmi!
ugye???
már az is valami ha az elektronikára fúj egy 8centis
ez lesz a tervem vagy a lemezolló vagy csak simán a vinyó aljára és kész:D -
venember83
nagyúr
Hello!
Quantum Fireball lct15 1.5even keresztul ment ugy, hogy az oldalan volt, mertb egyszeruen ilyen volt a compaq haz, jol odarogzitve, semmi baj. Azelott fejjel lefele ment 2 evet, akkor is szepen 4 csavarral odarogzitve a helyere. Meg mindig megy, no bad sector, no nothing. szoval a lenyeg, hogy jol oda legyen rogzitve a hazhoz, teljesen mindegy, hogy milyen allapotban van csak ne mozogjon.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest