- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Creexie
csendes tag
Naugye:)
Még senki nem irta azt,hogy neki azért ment tönkre a vinyója, mert nem megszokott pozicioban volt. Mert ilyen szvsz nincs!
3 éves házban is kéne lenni az előlap mögött kialakitva 8 centis ventillátorhelynek. De ha nincs, akkor lemezolló + fúró. Nekem se a lemez és a műanyag közé van téve, hanem a lemezen belöl. A vinyóktól van még kb 6-7 milliméter. Szerencsére a házamban a férőhely az aljáig ki van alakitva, így nem gond a vinyókat a venti elé szerelni. De ha nincsilyen, akkor valami régi vacak házból kikapni a tartóját, és alácsavarozni a másiknak. Ugy tuti meglesz. -
Creexie
csendes tag
Bizony fejjel lefelé :)
Már hónapok óta igy van és semmi baja,ha jól tudom a mai vinyók a gyár szerint 20-30G-s terhelést is elviselnek rövid ideig(pár milisec.).Szvsz sokáig fog ez igy menni. De ha mégse, akkor azt jelezni fogom. -
Creexie
csendes tag
Nálam is hasonló a helyzet van 2 maxtor vinyó, az alsó fejjel lefelé:) hogy több levegő menjen el közöttük.
A gép elejét fazonosra kivágtam, belül ragasztottam rá valami nagyrésű fémhálót(persze lefujva króm spray-el) és van egy 8-centis ventim, fordulatszáma levéve a felére, igy zajtalan. A belső felcsavarozó helyen pedig a lemezt kivágtam teljesen 8 centire, nehogy már fogja nekem a levegőt:). Igy a vinyók max 35 fok környékén megmaradnak.Ja és a venti ledes. Még szépen is mutat. -
Creexie
csendes tag
Nálam is hasonló a helyzet van 2 maxtor vinyó, az alsó fejjel lefelé:) hogy több levegő menjen el közöttük.
A gép elejét fazonosra kivágtam, belül ragasztottam rá valami nagyrésű fémhálót(persze lefujva króm spray-el) és van egy 8-centis ventim, fordulatszáma levéve a felére, igy zajtalan. A belső felcsavarozó helyen pedig a lemezt kivágtam teljesen 8 centire, nehogy már fogja nekem a levegőt:). Igy a vinyók max 35 fok környékén megmaradnak.Ja és a venti ledes. Még szépen is mutat.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest