Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Nem tűnik rossz gépnek, de én produktivitás, és támogatás miatt inkább maradnék a Windowsos társainál
-
Magnat
veterán
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
A Widevine certért egyébként fizetni kell vajon? Nem egészen értem az ilyen dzsunka eszközöknél, amik egyébként teljesítményre elegek lennének, h miért L3 van vagy soxor az sem ...
-
Bleccs
tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Szomorú, mert egyébként jó a hardver. A support hiányával én sem tudok megbarátkozni. Mindezek fényében az ár elég magas.
-
bollokcs80
Korrektor
Illetve a kamerás részre is egy: "A hátlapi kamera sem túl meggyőző, ott lehet teljes felbontást kérni (itt egy példa)..." - lemaradt a link.
Amúgy elég ösztövér cucc, főleg ennyiért. A magam részéről nem foglalkozom ezzel a másodvonallal a support hiánya és a kétes összeszerelési minőség miatt.
-
Bleccs
tag
A hw részre került egy typo, 512gb RAM.
-
Magnat
veterán
Pont arra gondoltam én is, ami az összegzésben volt ... ennyi pénzért inkább egy Samsung Tab S9 egy komoly tokkal, már ha nem kell a projektor, ami sztem legtöbbeknek nem kell ... de a legnagyobb bajom vele a frissítések hiánya, még a főverzió nem is különösebben izgatna, de legalább 3 év biztonsági azért nem lenne rossz ... esetleg még céges eszköznek tudom elképzelni net hozzáférés nélkül terepen, vagy egy koszosabb raktárban árut összeszedni/nyilvántartani, bár ahhoz meg jó lenne egy lézerscanner.
Egyébként decens!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest