Aktív témák
-
MaTT
aktív tag
Ez az alu tálka eredetileg arra lett tervezve hogy víz álljon benne és a kályha hátuljára lehetett akasztani.Na ez volt az alapanyag.
Ennek ugye az alja zárt, avval nem csináltam semmit. A tetejét meg simán ráhajtottam úgy hogy egy ilyen kis zárt dobozt kapjak. Persze kellett össze vissza vagdosni, meg kalapáccsal finomítani :) És erre a dobozra csináltam két nyílást. Az alsó akkora mint a hűtőborda, és itt még pár pöcköt hagytam, hogy rá lehessen fogatni a bordára. A doboz másik odalán meg egy akkora kört vágtam amin át tud fújni a 8centis venti. Persze a hajtások mentén tök nagy rések voltak ahol kiment volna a levegő.Ezeket kitöltöttem technokollal.Ennyi..olyan oroszosra sikeredett: nagy de működik :) -
[amne]
senior tag
Köszi :)
Ha sikerül vmit alakítani akkor megírhatnád. Én most azzal próbálkozok hogy egy kis műanyag dobozba rakom a ház aljába a vinyót ami nem kapcsolódik közvetlenül a ház semelyik részéhez sem, hanem szintén vmiféle gumibakon ülne az egész. A stabilitása ennek se túl jó meg eléggé melegszik a vincsi de zaj szempontjából elég jó. -
[amne]
senior tag
Ja ezt egy ideig én is használtam, bicaj gumibelső volt szétvagdosva és arra függesztettem, halkabbnak én nem nagyon érezte de nem remegett tőle a ház meg az asztal és mondjuk ez is jó, de a mobilitását teljsen elvesztette a gép, ahoz hogy elvigyem vhová szét kellett elször kapni hogy ne csapongjon össze vissza a házban......ha jól látom ez egy mondat volt, bocsi fáradt vagyok :)
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest