- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablr
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #22 üzenetére
Mármint úgy érted hogy teljes újrarakás az xp-vel? vagy csak drivört?
-
szablr
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni. A gépembe most vettem egy Terratec 5.1 Fun kártyát. Az optikai kimeneten rákötöttem az erősítőmre. Átmegy a hang, szól is, de csak sztereóban. Hiába állítok szoftveresen mindent 5.1-re, mindenképpen csak sztereóban szólal meg minden 5.1-es hang. A legújabb driverrel is ezt csinálja /2006-os a honlapon volt a Terratecnél/ és a driver lemezen levővel is /2002-es/. Ha teszek fel AC3filtert /0.7b, 1.0, 1.30/, akkor is ezt csinálja, azzal sem lesz más. Sokat mozizunk és ezért lenne fontos. A lejátszáshoz BSPlayert használok. Ebben is engedélyeztetem az SPDif kimenetet a beállításokban. Bezárom a beállításokat és lejászok vele, akkor sem szól 5.1-ben. Visszalépek a beállításokba, akkor már nincs ott a pipa a SPDif engedélyezésében. Állandóan kiugrik onnan a bejelölés, és ebből arra következtetek, vmiért nem érzékelheti, hogy a kártya tudjaaz SPdifet, pedig a control paneljében is engedélyeztettem mindent. Az előző hangkártyámon a Bsplayernél nem ugrott ki a pipa a helyéről, ha 1szer beállítottam.
Segítsetek, ha tudtok... köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest