-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGabor001
tag
ha jól láttam akkor be kell dugni 4db jack dugót + az USB
ez eléggé megnehezíti a dolgom, mert akkor az 5.1-em kihuzogatom ezt meg bedugdosni, aztán vissza minden nap 1-2 szerAkkor inkább ha valaki tud ajánlani olyat amin csak egy USB csati van és olcsóbb meg nem ennyire jó, az is megfelel, nem ragaszkodok az 5.1-hez se.
[ Szerkesztve ]
-
Beast007
aktív tag
Én se azt mondtam , hogy mindenáron 7.1 kell a fülesbe mert az a jó , de hagyjuk is mert sok értelmét nem látom vitatkozni.
Azzal egyet értek, hogy egy stereo füles mindig is szebben fog szólni mint egy ilyen gamer headset. De szerintem én ezt a véleményemet leírtam már itt valamikor. Ahogy azt is , hogy nekem egy hd 598-asom van itthon zenehallgatásra. Szóval ha nagyon akarsz beszélgethetünk a minőségről. ( bár szerintem ez sem a legjobb füles)
A dizájnról meg annyit, nézd meg az 598-ast , sokkal de sokkal igényesebb mind megjelenésre mind anyaghasználatra , mint az általad említett "egyik legjobb" gamer füles vagy akármelyik másik.És még az ára sem olyan horribilis.[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
Asus Xonar hangkártyák beármelyike (kivétel DS) + Stereo fejhallgató = Dolby Headphone.
Asus Xonar DG + Superlux 681 = ~16e és ezzel mindent fog hallani az illető, előre, hátra. Stereo fejhallgatóvel pedig zenét hallgatni is lehet. Mikrofon problémára pedig ott a zalman kábelre csiptethető mikrofonja ~1700HUF-ért.
Ha mindenképp mikrofonos kell, akkor Asus Xonar DG(~6e HUF) + Superlux HMD660E(18e HUF), és máris felette vagy bármilyen gamer humbugnak hangminőségben, térhangzás pedig ugyanaz, esetenként jobb is.Nem válasz akart lenni nearbit, csak véletlen volt
de ha már neked lett címzve.. este war?[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest