-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezi1982
tag
válasz samu000 #2740 üzenetére
ha 20K Hz-ig hallanál hangokat akkor már kiváló hallással rendelkeznél
Dapro: ezek a 5.1-7.1 gamer fejesek hihetetlenül túlárazott termékek 3-4x többe kerülnek egy hozzá hasonló tudású stereo fejesnél
csak mert jól néz ki lehet vele csillogni LAN-on, 4-5 hangszóró van benne stb. az emberek be is dőlnek ennek a marketingnek
tapasztalatból mondom mert megfizettem a tanulópénzt én is egy Roccat Kave személyében
akkor pedig azt hittem hogy, szeretem a Kave hangját és kényelmét is de most már tudom hogy nem, 3-4 hónap után továbbléptem
-
jaffa 2843
Ármester
válasz samu000 #2740 üzenetére
a frekvencia tartomány egy fejhallgatónál kb semmit nem jelent. Nem ettől függ, hogy szép-e a hangja, bár abban biztos vagyok, hogy ennek pocsék hangja van. A frekvencia tartomány az kb olyan, mint ha az egereknél odaínák, hogy 9000DPI, de attól még a szenzor egy rakat kakit sem ér. Az ilyen szép értékeket a laikusoknak írják oda, hogy azt higgyék, hogy hiperszuper cuccról van szó.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest