- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- De mennyi az annyi?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz d1abLo #14623 üzenetére
Nekem ez a fejhallgató mozizáshoz kellene.
Tehát van egy 5.1-es erősítőm, amin a házimozi hangfalrendszer is van.Erre az erősítőre rá tudom dugni ezt a Cooler Master Storm Sirus 5.1 -et?
Mert itt ugye nincs hangkártya, mert nem PC-re rakom.Esetleg egy Sharkoon X-Tatic Pro 5.1 milyen ehhez képest?
DTS hangot ezek leadnak?[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz d1abLo #14423 üzenetére
Blue Snowball asztali mikrofon (25-28K) és Modmic 4.0 (15-18k) összehasonlítás. Szerintem a Modmic jobban is szól.
-
MPowerPH
félisten
válasz d1abLo #14368 üzenetére
Nem fog menni. Innen UK- bol az nehez lenne... Itt meg nem ismerek olyat, aki ezzel foglalkozik. Persze nem dobom ki, mert semmi baja. Talan ha megyek haza, meg meg is csinaltatom. Egyebkent javitok, csak 1 ev 1 honapos. Pont 30 napja jart le a garancia ...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
dudika10
veterán
válasz d1abLo #14179 üzenetére
2009Q4-ben jelent meg és most 2015 január 4-e van. Ha rögtön a megjelenés után vetted mind a hármat (bár nem értem mire volna jó 3 darab ugyan olyan, ráadásul miért vásárolnád meg őket egyszerre, csak két füled van neked is, nem? persze nekem is van itthon 15+ zajkeltőm, de mindegyik más, különböző dolgokra jók), az akkor is 5 év 3 hónap (<6 év).
Nem tudsz becsapni, a matek egész jól ment világ életemben, egyetemen sem hiába tömték a pici kobakomba éveken át (na meg tömöm én mások fejébe azóta is...).Nem, még mindig nem vagyok szervizes, gondolom ezt most személyeskedésnek szántad, de ne izgulj, nem vagyok sértődékeny.
Továbbra is várom a Steelseriestől a cserepárnát. Az, hogy ez létezik-e nem vélemény kérdése.
Üdv:
nem szervizesProdipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz d1abLo #14175 üzenetére
6 éves? Érdekes, szerintem 5 éve jelent meg egyáltalán a fehér változat. A színesek meg még egy évvel később.
Inkább azért kérj elnézést, hogy nem tudod mit jelent a statisztika.
Azért javaslom nézz körül az interneten, hányan panaszkodnak az általam leírt dolgokra, viszonylag sokat lehet találni pillanatok alatt.Az az érdekes, hogy magyar létedre nem tudod értelmezni amit írok. Kérlek mutasd meg nekem, hogy hol kínál hozzá a gyártó (a Steelseries) cserepárnát, és elismerem, hogy tévedtem (nekem nem esik nehezemre).
Egyébként nem vagyok szervizes, sose voltam az, szabadidőmben segítettem a fórumozóknak helyrehozni szeretett készülékeiket.
(#14174) zoli.22: hidd el, próbáltam már. De ebben a topikban semmi értelme. A 8. osztályos fizikakönyvet sem hajlandóak újra elolvasni.
(#14177) atee: Ne keverjük össze a dolgokat, én a V2-ről beszélek, a V1 teljesen más téma (és sokkal jobb ilyen téren).
És sajnos pont ezen a (hozzáértők által nagy ívben került) területen lehet sikeres egy ilyen termék. Ha tönkremegy, az teljesen természetes, az emberek eldobják és vesznek újat. Senki nem panaszkodik.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz d1abLo #14171 üzenetére
Ugy fair ha szolok, evekig foglalkoztam fejhallgatok javitasaval, szo szerint tobb ezer ment at a kezeim kozt. Normalis fejhallgatoknal nem 3 hanem 30 ev gond nelkuli uzem az elvarhato (persze a parnak csereje elkerulhetetlen, de minden magara valamit is ado gyarto kinal csereparnat a termekeihez, Ss-nel erre nincs szukseg, a legtobb elobb megy a kukaba, minthogy parnat kelljen rajta cserelni).
Neked jobb esetben is 5 peldannyal volt dolgod. Szerinted ez statisztikailag mennyire korrekt minta? Tudod nem mindegy, hogy 100 peldanybol egy megy tonkre ido elott, vagy 50.
A potmeter nem elkoszolodik, de errol akkor leszek hajlando vitatkozni, ha megertetted hogyan is mukodik egy potmeter.
Zoey25:
Elhiszem, hogy piszkalja a csorodet, hogy iparihulladeknak nevezem a legujabb jatekszered amiert penzt adtal, de ez pont ugy nem hit kerdese mint az, hogy egy fejhallgato zart vagy nyitott.Nem tudom mit nehez elkepzelni azon, hogy valaki eldugja a mikrofont, ha mar van egy ilyen funkcio, vagy allitja a hangerot. A gyarto kinalja fel ezen lehetosegeket, vannak, akik tenyleg hasznaljak is.
A szervizben is vitatkoztok az autoszerelovel gondolom, ha azt mondja, az xy modellel sok baj van. Ha a tietek mukodik, akkor az egy tokeletes auto es a szerelo a hulye.
Tovabbra se ertem mit keres ez a topik szakmai forumon. Marketing bullshiten kivul nem sok mindent sikerult itt felhalmozni.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
spanglee001
addikt
válasz d1abLo #14120 üzenetére
2 év gari van, annyi elég is. utána úgyis lesz valami jobb, ami megint megtetszik
a razer egérpadom sem romlott el
a razer nostromo-t is 3 év után adtam el hibátlanul, a helyett lévő orbweaver 1 hónapos annak sincs baja.
nekem eddig nem volt gondom razer termékkel , az igaz hogy túl árazottak eléggé dehát, nincs hasonló a piacon megtehetik egyelőre. A lényeg mostmár nem kell idegeskednem a fülesek miatt[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
zsoika
addikt
válasz d1abLo #14051 üzenetére
Mindig a mihez képest a kérdés?! Igazad van mert nálam is bejött a STRATO mint füles, (azért csak 2évet használtam) mert a Thomsonom még rosszabb volt. A bajom az anyagminőséggel volt mert 1éves korára már mind a két oldala letört és a vibramotor is behalt, pedig vigyáztam rá. Én olcsobban, de újszerű állapotban vettem itt a PH-n és végül is nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Mauddip
aktív tag
válasz d1abLo #13889 üzenetére
Nem tudom, ma nézegettem amiket írtál, látom itt sokan pozitív véleménnyel vannak a Siberia V2-ről, de nekem annyira nem tetszik a formája, sokkal jobban olyat szeretnék, mint a Kraken kinézete, ne legyen kilógó elem, és minimális felesleges dolog legyen rajta. Mondjuk a hangerőszabályzó nem ártana, de mostanában pl sokat hordanám utcára is, telefonhoz zenét hallgatni, aztán nem mellékes, h tudnék vele telefonálni is a mikrofon miatt (nem szeretem a telót a fejemhez fogni, főleg ilyen hidegben).
Van valami ellenvéleményed a Razer füleseivel kapcsolatban? Rossz a hangzása, vagy anyaghasználat?
(Creative SB X-fi extreme gamer 5.1 hangkártyám van) Telómhoz meg nincs külön erősítő.Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Micsurin
nagyúr
válasz d1abLo #13895 üzenetére
Na , ne, oda akartam bevinni az egerem , mert ott vettem 40 ezres Razer egér , a görgö oldalán a ragasztót cucc elengedte , akkor be se merjem vinni ? Sőt a fülest is onnan rendeltem meg megint
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz d1abLo #13866 üzenetére
100 euro ? ez komoly ? A másiknak sem akartam elhinni de ez itthon 45-től felfele van itt meg 30-1-2 ezerért vesztegetik Szóval megrendelem és se vám se szállítási díj ?
szrk.: bocsi , német nem megyÉs meddig lesz ennyi az ára ?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz d1abLo #13857 üzenetére
Rendben köszönöm, tehát ha veszek pl egy ASUD Strix-et az jobb dontes mintbegy tiamat 2.2, es a strixből is kihúzhato a digitalis 7.1? Strix minosegben milyen? Vagy helyete orion pro?
Elore is koszonom.
-
Micsurin
nagyúr
válasz d1abLo #13853 üzenetére
Vissza olvastam 4-5-6-10 oldalakat , TE nem preferálod , sőt inkább kerülőd a Razert , milyért tartod őket minőségben gyengének ? Tapasztalat ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz d1abLo #13849 üzenetére
Csak , hogy tiszta legyen , gamer notim van itt van az alap lapi ezért vagy stereo vagy digitális 7.1 , ezért nem tudom , hogy most mi legyen
Krakent nem is szándékozom , most a strix , orion pro van tálcán meg esetleg a tiamat 2.2 de ebből 2 ugye sztereo , a 3.-nak meg van spitfire USB , szóval nem tudom melyik lenne a legjobb vagy hasonlóban jobb
szrk.: kinézetre a strix tetszik a legjobban , de a kinézet nekem másodlagos dolog , a fejemen van , ugy se láttom
de ha mondjuk vennék egy strixet abból , hogy csinálok digi 7.1-et ?
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
-
h1mpi
félisten
válasz d1abLo #13423 üzenetére
Köszi ez jó lenne, de ezt nem ragasztom rá, mert akkor mdg utcai használatra teszem alkalmatlanná.
Ha a kábel nem jön be, akkor egy csíptetős Sony-t rendelek 11K és a tesztek alapján jó. Mivel nem vagyok HC gamer csak hetente pár alkalommal lenne maximum használva (TS vagy Skype), arra meg egy ilyen is jó.Fully electric lifestyle!
-
bombibmw
veterán
-
bombibmw
veterán
válasz d1abLo #13241 üzenetére
Lehet,hogy van abban valami,amit mondasz,viszont ez annyira halk usb-vel,hogy ha bejön valaki a szobába,már nem hallok semmit.
Egyébként egy kis járatás után már hangosabb,mint az elején,de nem hiszem,hogy csak járatástól elfogadható hangerőt tudna produkálni.
Járatom majd egész nap,aztán meglátjuk,mi lesz.
A térhangzás viszont tényleg sokkal jobb az usb-vel.
Mission Impossible Ghost Protocoll-t próbáltam vele,amikor megy az üldözés a homokviharban és sokkal jobb, mint az alaplapi,tényleg kijöttek az irányok. -
h1mpi
félisten
válasz d1abLo #13201 üzenetére
Nem akarom idehasonlítani csak azért írtam le, hogy Nekem nem vált be még játékra sem a gamer füles a 30K alatti kategóriában. Természetesen egy stereó DJ/Studió füles persze, hogy jobban szól, mint egy gamer célra kitalált.
Beyerből csak a Custom Pro One volt jó a fejemre, de annál jobban tetszett ez amit vettem. Gondolom kinek mi jön be.
Siberiánál feltettem 100%-ra a hangot és inkább közepes volt ,mint hangos. Itt max 60%, amit eddig beállítottam, mert ott már túl hangos.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
aginor
veterán
válasz d1abLo #13131 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Olvass utána, ezek az árnyékolt sok kondis "spéci" integrált hangkártyák minősége ma már elérik (de legalábbis eléggé megközelítik) a 10k-s dedikáltakét (ezt mondjuk saját tapasztalatból is meg tudom erősíteni: Giga G1.Sniper A88X vs Audiotrak Maya Mk2 pos).
Az 50-60k forintos lapokon mostanság pedig nem ritka a Creative Core3D lapkakészlet, ami szerintem szintén nem szólhat rosszul (a Creativ is ezt használja a saját belépő kártyáin).
Szerintem 20k alatt ahhoz a laphoz nem éri meg dedikált kártyát venni.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
válasz d1abLo #13120 üzenetére
Miért vetettek vele külön hangkártyát, holott azon a lapon az integrált is elég jó, és tudja a virtuális sok.1-et..
Szerintem egy 10-s dedikálttal sem járna előrébb. Ha venni akar, akkor a 20+ kategóriában lenne érdemes nézelődni, Creative ZX vagy mi a neve, ill. Asus Essence és ROG sorozat.[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
bombibmw
veterán
válasz d1abLo #13022 üzenetére
Köszönöm,hogy ilyen szépen kifejtetted!
Ájjjj,de nehéz döntés lesz ez.
Az a baj,hogy mindig kicsivel kezdem gondolatban és mire vételre kerül a sor,a legjobb kell,vagy a közeli és ezzel a 9H-val is elkezdtem már szemezni.
Azért a 45k már nem semmi lenne.
Azt hiszem,maradni fogok a Sirus-nál,biztos jó lesz.
Egyedül a zenei produkciójától félek,mert azért hallgatok azt is,nem keveset.(#13024) d1abLo:
Jó neked.
Ha lenne egy ilyen eksön,nem is gondolkodnék egy percig sem,de azt hiszem,ez igaz a többi jelöltre is.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz d1abLo #12931 üzenetére
jol elbeszelunk egymas meleltt... hangfalon sztereoban hasznalom termeszetesen...
a fulessel probalom a 7.1et .
De legyen hibas a hangkari (nem az )
Akkor miert vizhangos USB re dugva is ? az is hibas ?
Arrol nem beszelve ,hogy usb-n ugy dongeti a melyeket mint atom ,meg 0 ra leveve a BASS-t is a soubldblaster programban (ezt telepiti fel a fules ha usbre van dugva )[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz d1abLo #12929 üzenetére
Szerintem erthetoen fogalmaztam xd
van egy NAD 315BEE tipusu erositom, ha azt kotom a hangkartya zold kimenetere akkor tokletesen szol (az erosito+hangfal ) Tehat kizarhato hogy a hangkartyanak lenne baja .
Amint beallitom a virtual 7.1et egybol vizhangos szar lesz a hang.[ Szerkesztve ]
-
nana95
tag
-
Redneck
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz d1abLo #12719 üzenetére
Hát a Cooler Master Storm Sonuz-al nem nagyon mennék utcára. Piszok nagy.
Az Aurvana Live! sajnos nem tetszik (elfelejtettem írni, hogy lehetőleg ne legyen ilyen sérülékeny, fényes), és ahonnan rendelném,ott drágább mint a BitFenix Flo, bár az Aurvana Live!2 -t azt bevállalnám. Már ha nem 30K lenne. Még a végén Asus fülesem lesz.
A ROG Orion jól látom hogy csak a külsejében más?
A BitFenix Flo rossz választás lenne?Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- Steam topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest