Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Köszöntünk az 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók Topikjában!
A topik gamer - jellemzően virtuális térhangzású - vezetékes és vezetéknélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi01
tag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Szeretnék rendelni a nova 5x-hez fülpárnákat.
Gyári párnák nem tudom nekem valahogy kicsinek érződnek vagy csak megszoktam a régi fejhallgató párnáit az is Ali-s. Érdekesség de lehet csak, mert máshoz vagyok szokva de ezeket a gyári párnákat ahogy a fülemre teszem érzem, hogy "vákuumot" képez a füleimre. Ha meg is nyomkodom a füleim felé akkor rendesen érzem, hogy belenyomja a fülembe a levegőt és eldugítja. Jó nyilván nem kell befele nyomkodni, meggondolom jól zár de engem spec kicsit idegesít ennyire zár/tapad.
Nova 5 höz jók a Nova 7 fülpárnái, mert ahogy elnéztem Ali-n nincs különbség. Fejpántot akarnak adni a Nova5höz is de az a fajta fejpánt a nova 7hez jó ha jól láttam.Ami a képen van neked az ilyen cooling gel-es fülpárna?
Meg ez a narancssárga verzió nem a piros mintás, mert ha jól láttam a narancs 31celsius felett ajánlják az Ali-n a pirosat meg az alatt. Nem tudom mennyire csak marketing fogás.
Érdemes pluszban cooling gel-eset rendelni? Van ilyen fekete "plüss" szerűség;
A ps4 fejhallgató fülpárnáit olyanra cseréltem még régen és sokkal kényelmesebb és finomabb, mint a gyári nova 5x párnák de abban is egy idő után elkezd izzani a fülem.EQ kérdés:
GG-ben nektek, hogy van beállítva az EQ játéknál?
[link] így állítottam be ahogy a tesztelő ajánlja(Úgy láttam elvan írva a videóban az első sor +2.5db van a -10db helyett). Meg én a Sonar-ban babráltam nem az Engine-ben a hang beállítást.Spatial audio engedélyezve van nálatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mozilla Firefox
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VoLTE/VoWiFi
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Parkside szerszám kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tomee007007